selam arkadaşlar. 2011 model accent eraya rüzgarlık taktırsam nasıl olur? fitillere zararı var mı ? yaptıran varsa fotoğraflarla paylaşır mı? teşekkürler.
link için teşekkürler ama bundan bahsetmemiştim. şu pencerelere takılan rüzgarın içeriye girip sizi rahatsız etmesini engelleyen şeyden bahsetmiştim.
rüzgarlık dediğin olay cam rüzgarlığıysa fitillere bir zararı yok çünkü cam rüzgarlıkları cam çıtasının üzerine yapıştırılıyor yani cam kanalı ve fitillerle bir bağlantısı yok eğer düşünecek olursan yanlış hatırlamıyorsam hepsi buradada ön arka çift cam koyu karbon desenlisi 59 tl idi admiraya taktım çok tatlı oldu kanımca eradada güzel durur
EVET TAKBİLİRSİN BEN RESİMLERİNİ ÇEKERİM. BENİM ARACIN GÖRÜNTÜSÜNÜ EKLEYEBİLİRİM. EN YAKIN ZAMANDA Düzenleyen : scorpions78
benim dört camda var accent era cama yada fitile hiç bir yere zararı yok sigara içenler için ideal bişey camı 2_3 parmak aşagı indirmen yeterli ayrıca yağmurlu havalardada süper camı az indir içeriyi havalandır yağmurun damlası bile içeri girmiyor herkese tavsiye ederim ben çok memnunum şahsen<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
evet benım erada da bundan var hatta arabanın camını gece 1 parmak kalınlıgı acık bırakıyorum arabanın ıcı tertemız hava kokuyor bence taktırın cok guzel oluyor mugen tipi ruzgarlıklar hem https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
evet aslında çok güzel duruyor dediğiniz gibi ben istiyorum ama kelebek camının oradaki boşluk çirkin duruyor ben beğenmiyorum şahsen...
hıc bır sey olmaz arkadasım benım arabamda da var yagmurlu havada bıle camını acık bırakabılıyorsun hava alsın dıye ...
bu cam rüzgarlığını nereden albilirim ,bi adres ,tlf.no su varmı uzun zamandır arıyordum bulamadım yardım ederseniz sevinirim,bu arada ben vandan yazıyorum buralarda bulamadım,2010 yılında tayın oldum vana,arabamı buradan sıfır aldım 2011 mod.era.teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...era-mugen-4-lu-cam-ruzgarligi-46052490/detay/ buyurun buradan kargo ıle alabılırsınız inşallah yardımcı olabilmişizdir...