resim yüklendiyse,yukardaki gibi bir rüzgarlık alıcam.fikirleriniz varsa bbende uygun görürsem belki model hakkında değişiklik yaparım.o yüzden size bi danışayım dedim.
Model güzel ama, tabi bu benim görüşüm. Alacağınız spoilerde stop ışığı olmazsa daha iyi olur. Çünkü içeride zaten var. Frene basınca heryerden bi lamba yanıyor. Lunapark gibi. yada spoileri ışıklı alıp içeride bulunan orjinal 3. stop lambasınıda iptal edebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun..
buda güzel ama anatomik spoyler bulabilsende taksan daha iyi olur. eralara göre var ama admirelere göre yok internette.fiberciler kaça yapar acaba
şimdiden hayırlı olsun diyenlere teşekkür ederim. sizin dediğinizi de düşnüyorum.ışıklı alıcam.çünkü rüzgarlık içerdeki stop lambasını kapatır gibime geliyor.bende onu rüzgarlığın önüne taşıcam.
benım fiberci arkadasım 150 liraya yapıyor anatomık spoılerı..admıre için..bu resımdekıde 120 lira..haberınız olsun
anatomikte çok yakışır.ama izmirede nerde yaparlar bilemem.bişey daha sorucam,acaba vizede sorun yaratır mı rüzgarlık?
abartı olmadıktan sonra bir sorun çıkarmıyorlar burda. ama subaru rüzgarlığı gibi rüzgarlık takarsan muayeneden geçmez.
ewet çıkmaz dostum. burada muayene biraz gevşedi gibi geldi bana. zaten normal prosedürü uygulasalar çok araba geçmez muayeneden.
bence çok güzel, aynısını ben de aldım hatta set bpdykit olarak montajı yaptırdığım günün ertesi günü şehir dışına çıkınca resim falan ekleyemedim foruma...çok şık olur alın bence.
şık duracaktır.hyundaiye ne koysan şık durur ancak dediğim gibi vizede endişeleniyorum bakıcaz artık.belki mustafaemmer beyin verdiği adresteki yer uygun bir fiyata yaptırabilirimde.daha şık bir şey