Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rüzgar sesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda getz2007 tarafından 4 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar bayadır kendi arabamda yolcu koltuğunda oturmuyordum dün aracı arkadaşım kullanıyordu otobanda gidiyorduk bi ara 140 ı buldu neyse 100 km hızı geçince ön yolcu tarafından mühtiş derecede ses yoğunluğu var 2007 model aracında rüzgar alma gibi durumu olmaz herhalde ? problem ne olabilir.

2. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Kapı lastikleri, cam fitilleri vs.. özelliğini yitirmiş olabilir.. Kapıyı kendinize doğru çekip sesi dinledinizmi?

Düzenleyen : IRCotaimer

3. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Denemedim fakat önceden böyle bişey yoktu yanı 110 km den sonra yapmaya başlıyor.

4. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Çok çeşitli nedenleri olabilir;
    Aynalar ses yapabilir, kapı fitillerinden hava giriyor olabilir, cam fitilleri aynı şekilde..
    Bunları deneme yanılma yöntemiyle çözebilirsiniz..En güzeli yolcu koltuğuna oturup sesin nerden geldiğini dinlemek ve elle, gözle incelemek olduğunu düşünüyorum...

5. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Kapı ayarlarından olur, Cam fitillerinden olur, Kapı fitillerinden olur benimde ses geliyordu ön iki cam fitilini değiştirttim kısmen düzeldi zaten çok rüzgarlı bir havada sıfır ses beklemeyin. vede yüksek süratlerde..

Düzenleyen : Oguzz

Bu Sayfayı Paylaş