web sayfasının yeni tasarımı mükemmel olmuş. Ancak bazı eski konuları göremedim. Bu yüzden bu konu başlığını açtım. şu bizim meşhur rüzgar sesini kesebilen arkadaş oldu mu? yetkili Servis rüzgar sesine bir çözüm bulunamadğını söylemişti, sebebini bilmiyordu. çaresi nedir acaba?
Bence kapılardaki yalıtıma + 1 kat daha yalıtım ve de cam fitillerinin kontrolüyle sorun çözülebilir diye düşünmekteyim. :RpS_rolleyes:
Dikmen abi bırak dağınık kalsın. Bendede var rüzgar sesi spor helezon taktıktan sonra oluştu bendede.Müziğin sesini az fazla açınca ses mes kalmıyor Serdar.
haklısın kardeşim, zaten ben de bu sese alıştım gibi birşey oldu, dediğini yapıyorum. geçenlerde bir arkadaşım benim erayı görünce çok beğendi gidip 2009 era dizel almış, bak bakalım sürüş, performans nasıl diye bana aracı verdi, başladım aracı sürmeye ilk sorum "sende de rüzgar sesi oluyor mu?" oldu "Ne rüzgar sesi?" diye tepki verince, birlikte dikkat ettik ki maalesef onun eracında da rüzgar sesi mevcut. "Allah kahretsin, sen söyleyinceye kadar farketmemiştim, şimdi tik sahibi yaptın beni" dedi )))
herkese selam.bende bu dertle uğraşıyorum servis çarşamba günü ön kapının fitilini değiştirecek.ben daha önce aldım elime koli bantını hemen hemen bütün kapı birleşim yerlerini bantladım yinede ses kesilmedi birde içeri rüzgarda girmiyor bence dışardaki bir parça ses yapıyor.yanımda kimse yok olsa bir sigara testide yapacam (sigarayı yakıp )araç giderken eşiklere tutacam duman çok dağılırsa demekki rüzgar alıyor pek sanmıyorum ama) birde arkadaşlar ben maraştayım burdaki serviste fiyatlar oldukça uygun 30 bin bakımı için 220 verdim ama 4-5 ay oldu haftaya fitil garantiden değişirken poleni değiştirecem 25 tl aynı bakıma antepte 350 adanada 380 istemişlerdi......
birde arkadaşlar eğer çakmaklığın üzerinde gözlük kabı gibi duran bir kapaklı göz (yeni eralarda esp nin üzeri ) ses yapıyorsa içinde üç tane lastik var ses yapmaması için onlar zamanla geriye doğru gidiyor parmağınızla arkasından öne itin eğer itemiyorsanız cımbızla önden çekin ses hallolacaktır.şimdilik rüzgar sesi ve emniyet kemerinin yükseklik ayar yeri sesi için uğraşıyorum bakalım bir çözüm olacakmı?
o ses aynalar büyük olduğu için geliyor. dışarıdan çıkan ses, genelde 100 ü geçince yapıyor. ona bi çare yok gibi.bendede aynı sorun var, 2011 team abs modeli. aynalardan o
aynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü sesin nereden geldiğini tespit edemedim bana göre sağ taraftan geliyor gibi
Arkadaşlar, arabaya iyice alışınca hiç bir ses duymuyorsunuz emin olun sadece biraz zaman, ne rüzgar sesi ne emniyet kemerinden gelen lık lık sesleri hiç bir şey kalmıyor )))