Arkadaşlar daha önce yalnızca led ekranlı modelini almıştım bunun... Ürünü arabaya monte etmeden önce denedim gayet güzel ölçüm yapıyordu... TÜm montajı tamamladım geri vitese bir taktım B C D sensörleri ölçüm yapmıyor... 0 gösteriyor doğal olarak A sensörüde hiçbir işe yaramıyor... Söküp geri gönderdim HB ye... Öncelikle değişim talebiyle göndermiştim... Ürünü gönderdikten sonra fikir değiştirip konuşan almaya karar verdim... Değişim talebiyle gönderdiğim ürünün talebini iade ye çevirmeleri 1 haftayı geçti ancak sonuçta kabul ettiler... Bende hemen bu ürünü sipariş ettim... Bimdekini almadım çünkü ses ayar düğmesi yok ve ekranı BENCE gereksiz büyük... Ön arka park sensörü olsa o ekran çok güzel olabilir... Ama sadece arka için BEN gereksiz buldum... Bu sebeple pahalı bile olsa bu ürünü aldım... Ki Rotacar Türkiye distibrütörü sayfasında ürün 60 liraya satılıyor... Ben Maximum karta taksit yapmıyorlar diye HB den aldım... 7 liralık farkıda vade farkı dedim kendi kendime... Şimdi... Ürünün Led ekranının üzerindeki sürgülü düğme sayesinde sensörü 3 şekilde çalıştırabiliyorsunuz... 1. konumda sessiz, 2. konumda sadece buzzer, 3. konumda ise BUZZER PASİF ŞEKİLDE Türkçe konuşma... Aynı şekilde hoparlör üzerinde de bir sürgülü düğme var... Bu düğme ise 1. konumda kapalı, 2. konumda kısık, 3. konumda ise yüksek sesli çalışıyor... Ölçümleri gayet güzel... Bana göre şuan tek sıkıntısı kalan metrajı hiç durmadan söylüyor... Ama o kadar da olur sonuç olarak hazır bir ürün bu... Herkesin zavkine göre dizayn edemezler... Güzel bir yanı ise, cisme yaklaştıkça metrajı söyleme sıklığı da artıyor... Tıpkı buzzer da cisme yaklaştıkça sinyal sesinin serileşmesi gibi... Örneğin 80 santim ..... 80 santim ..... 80 santim ...50 santim 50 santim 50 santim gibi... Bu özelliği hoşuma gitti... Bir diğer yanı ise 2.5 metreden ölçmeye başlıyor... Bu bence iyi bir mesafe... 30 CM ye kadar ölçmesi daha da güzel... Bir önceki sensörüm 40 CM de kesiyordu ölçmeyi bu beni çok sinir etmişti... 30 CM yi söyleyip 20 cm ye geldiğinizde ise aracı durdurun diyor... Yani tam benim istediğim özellik... 20 CM yi ölçmesi bence iddialı ve güzel... Son olarak verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor... Eksi yanı ise, bu üründe renkli sensör yapmamışlar... Sadece siyah var... Sensörleri boyayarak kullanmak zorundasınız... Ürünü alabileceğiniz yerler... Hepsiburada Rotacar Türkiye Distibrütörü Ve işte ürünün TEST videoları... Kısık Sesli Ürün Deneme Yüksek Sesli Ürün Deneme Düzenleyen : TuracENGIN
buna benzer bi ürün görmüstüm ama konusmuyor sanırım http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-park-sensoru-71372103/detay/
Güle Güle kullanın güzel birşeye benziyo ürün özelliklerine baktım da Kendiniz mi montaj yaptınız ? bi yere mi yaptırdınız (Montajı ne kadar) ürün fiyat sanırım 67 tl montajını yaptırsak ne kadar a patlar acaba ??
Merhabalar.. Ürünün montajını kendim yaptım... Eğer elinizden çok az bir iş geliyorsa rahatlıkla kendiniz yapabilirsiniz... İnternette detaylı anlatımlar mevcut... Takıldığınız yerlerde yardımcı olabilirim dilim döndüğünce... Montaj için 20 Tl isteyende var 50 Tl isteyende...
Turaç sensörler boyalımı değilmi anlamadım. Gözün etrafındaki halka çerçeve gri renkte fakat göz siyah renkte... orjinalimi böyleydi? yok sen boyattıysan neden gözleride gri yaptırmadın?
bende eski aracımda takmışdım pek memnun kalmamışdım bendeki sol sağ mesafeside söylüyordu birde bendeki kadının sesi daha haber sunucusu gibiydi bunda kız çocuğu gibihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif ama güzel.. güle güle kullan.
Farklı olmak istedim abi... Piyasadaki tüm arabalar tek fabrikadan çıkmış gibi olunca Böyle daha şık durdu...
Benim Getz benzer konuşandan taktırmışdım kadının cümlesi bitene kadar tamponu çarpmış oluyorduk Allahtan bip-bip düğmesi varmış ikinci bir masraf çıkmadı. Hayırlı olsun güle güle kullanın.