Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rotacar RT-231V Konuşan Park Sensörü

'Araç Aksesuarları' forumunda TuracENGIN tarafından 1 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Arkadaşlar daha önce yalnızca led ekranlı modelini almıştım bunun... Ürünü arabaya monte etmeden önce denedim gayet güzel ölçüm yapıyordu... TÜm montajı tamamladım geri vitese bir taktım B C D sensörleri ölçüm yapmıyor... 0 gösteriyor doğal olarak A sensörüde hiçbir işe yaramıyor... Söküp geri gönderdim HB ye... Öncelikle değişim talebiyle göndermiştim... Ürünü gönderdikten sonra fikir değiştirip konuşan almaya karar verdim... Değişim talebiyle gönderdiğim ürünün talebini iade ye çevirmeleri 1 haftayı geçti ancak sonuçta kabul ettiler... Bende hemen bu ürünü sipariş ettim... Bimdekini almadım çünkü ses ayar düğmesi yok ve ekranı BENCE gereksiz büyük... Ön arka park sensörü olsa o ekran çok güzel olabilir... Ama sadece arka için BEN gereksiz buldum... Bu sebeple pahalı bile olsa bu ürünü aldım... Ki Rotacar Türkiye distibrütörü sayfasında ürün 60 liraya satılıyor... Ben Maximum karta taksit yapmıyorlar diye HB den aldım... 7 liralık farkıda vade farkı dedim kendi kendime... :D Şimdi... Ürünün Led ekranının üzerindeki sürgülü düğme sayesinde sensörü 3 şekilde çalıştırabiliyorsunuz... 1. konumda sessiz, 2. konumda sadece buzzer, 3. konumda ise BUZZER PASİF ŞEKİLDE Türkçe konuşma... Aynı şekilde hoparlör üzerinde de bir sürgülü düğme var... Bu düğme ise 1. konumda kapalı, 2. konumda kısık, 3. konumda ise yüksek sesli çalışıyor... Ölçümleri gayet güzel... Bana göre şuan tek sıkıntısı kalan metrajı hiç durmadan söylüyor... :D Ama o kadar da olur sonuç olarak hazır bir ürün bu... Herkesin zavkine göre dizayn edemezler... Güzel bir yanı ise, cisme yaklaştıkça metrajı söyleme sıklığı da artıyor... Tıpkı buzzer da cisme yaklaştıkça sinyal sesinin serileşmesi gibi... Örneğin 80 santim ..... 80 santim ..... 80 santim ...50 santim 50 santim 50 santim gibi... Bu özelliği hoşuma gitti... Bir diğer yanı ise 2.5 metreden ölçmeye başlıyor... Bu bence iyi bir mesafe... 30 CM ye kadar ölçmesi daha da güzel... Bir önceki sensörüm 40 CM de kesiyordu ölçmeyi bu beni çok sinir etmişti... 30 CM yi söyleyip 20 cm ye geldiğinizde ise aracı durdurun diyor... Yani tam benim istediğim özellik... 20 CM yi ölçmesi bence iddialı ve güzel... Son olarak verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor... Eksi yanı ise, bu üründe renkli sensör yapmamışlar... Sadece siyah var... Sensörleri boyayarak kullanmak zorundasınız... Ürünü alabileceğiniz yerler... Hepsiburada Rotacar Türkiye Distibrütörü
    Ve işte ürünün TEST videoları...
    Kısık Sesli Ürün Deneme
    Yüksek Sesli Ürün Deneme

Düzenleyen : TuracENGIN

2. baris33

baris33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Yok senin bulduğun konuşmuyo... Dijital ekranın yanında buzzer ı var sadece...

4. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Ve montaj sonu boyanmış halleri... Standartın biraz dışına çıkmak istedim... :D [​IMG]

5. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Güle Güle kullanın güzel birşeye benziyo ürün özelliklerine baktım da
    Kendiniz mi montaj yaptınız ? bi yere mi yaptırdınız (Montajı ne kadar)
    ürün fiyat sanırım 67 tl montajını yaptırsak ne kadar a patlar acaba ??

6. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Merhabalar.. Ürünün montajını kendim yaptım... Eğer elinizden çok az bir iş geliyorsa rahatlıkla kendiniz yapabilirsiniz... İnternette detaylı anlatımlar mevcut... Takıldığınız yerlerde yardımcı olabilirim dilim döndüğünce... Montaj için 20 Tl isteyende var 50 Tl isteyende... :)

7. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Turaç sensörler boyalımı değilmi anlamadım. Gözün etrafındaki halka çerçeve gri renkte fakat göz siyah renkte... orjinalimi böyleydi? yok sen boyattıysan neden gözleride gri yaptırmadın? :)

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bende eski aracımda takmışdım pek memnun kalmamışdım bendeki sol sağ mesafeside söylüyordu :) birde bendeki kadının sesi daha haber sunucusu gibiydi bunda kız çocuğu gibihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif ama güzel.. güle güle kullan.:)

9. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    :D Farklı olmak istedim abi... Piyasadaki tüm arabalar tek fabrikadan çıkmış gibi olunca :D:D Böyle daha şık durdu... :D

10. mert54

mert54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mert BOZBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    sa park sensörü kurulumu yapmış olanlar montajı nasıl yaptıkları hakkında bilgi verebilirlermi ?

11. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  12. erbt

erbt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Benim Getz benzer konuşandan taktırmışdım kadının cümlesi bitene kadar tamponu çarpmış oluyorduk :) Allahtan bip-bip düğmesi varmış ikinci bir masraf çıkmadı. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bu Sayfayı Paylaş