Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rota car Wsb232 park sensörü

'Araç Aksesuarları' forumunda Asel Kaan Efe tarafından 22 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,092
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Arkadaşlar 1 haftalık sıfır i20'im için rota car Wsb232 park sensörü almıştım HB 'dan , ürün tanıtımında bazı tercihleri kullanabileceğim , sesi kısmak vs gbi anlatılıyordu , ancak ürün monte edildi , led ekran üzerinde her hangi bir düğme yok , her tercih ayarı beyin üzerinden yapılabilecekse , beyinin bulunduğu yeri açıp ayara ulaşmak saçma , sizden bu ürünü alıp kullananlar var mı , ben şu anda kullanıyorum , sorunsuz kablosuz olark arkadan öndeki led ekrana ölçüm bilgilerini yazılı iletirken , aynı şeyleri arakadaki hoparlöründen söylüyor , şu anda sorunsuz görülüyor.

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Aramıza hoşgeldiniz tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilirsiniz. forumdan kullanan arkadaşlar varsa bilgi verecektir ama sizin merak ettiğiniz konu nedir tam olarak ben anlayamadım. eğer beynin ve hoparlörün arkada olmasından dolayı rahatsız olduysanız kablolarını uzatıp ön tarafa taktırabilirsiniz. tabi ürünün kablosuz olmasının çok bir anlamı da kalmaz o zaman. kişisel tercihim sesin arkadan gelmesine zamanla alışırsınız. zaten geri geri gelirken arkaya dönüp bakıyorsunuz. çok rahatsız oluyorsanız hoparlörü beyinden ayrıysa ön tarafa onu koyabilirsiniz. ayrıca her seferinde ses ayarı yapmayacağınız için sesin yüksekliğini beyinden bir kere ayarlarsınız yeterli olur sanırım.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş