Arkadaslar herkese selam...Suanda tatildeyim ve tatile cıkmadan önce aracımı hyundai coskun oto ya check-up a soktum..Aracın ii olduğu ancak bir Rot-Balans gerektiğini söylediler..Ancak vaktim olmadığı için yaptıramadım..Suanda Giresundayim ve buraya en yakın Ordu da hyundai subesi var Sizce bayii Chek-up kapsamı altında ücretsiz Rot-Balans ayarını Yaptırabilirmiyim..Bilginize
dostum serviste yapıyorlarmı yada ücretsizmi bilmiyorum ama bende aynı şekilde tatilde karabükte özel lastikçide yaptırdım ve 20 tl ücret ödedim yani çok pahalı bir şey değil balans ayaraı ve aynı zmaan da 4 lastiğede nitrojen gazı bastılar ne işe yarar diye sorma abi bende bilmiyorum ama 20 liraya dıarda lastikçiler süper yapıyorlar serisede sor ne kadar dicekler hangisi hesabına gelirse orda yaptırırısınız iyi tatilllerrr
balans ayarı lastik başına 5 tl alıyorlar.rot ayarını da 15'e yapıyorlar.sanayide rot balansçıya git bence.böyle ufak şeyler için servislere gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.yani toplamda 35'e mal olur.saygılar Düzenleyen : kenzinli33
arkadaslar benm verdiğim fiyatla sizin yaptıracagınız farklı olabilirçünkü 4tekere rot ayarı yaptılar..