Bu gece park halinde ilk marşa bastığımda araba 1000 devirde iken sallantı yapmaya başladı. Hani böyle dengesiz bir dönş hissettim motor tarafında. Sonra gaz pedalına dokununca düzeldi ve tekrarlamadı. 1 gün önce shellden ilk defa benzin almıştım onun dışında herhangi farklı bişey yoktu araçta. Bu beni baya tedirgin etti. Anlık bir buji alternatör hatasımıydı diye düşünüorum yokda yakıt sisteminde mi bişe tıkandı bilmiyorum ama sabah yola çıktığımda çekişin ve çalışmanın gayet normal olduğunu gördüm. Üzerinde durulması gerekir mi sayın ustalarım ?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
ilk çalıştırma sırasında bu tip bir sarsıntı normal karşılanabilir. muhtemelen ateşlemede veya yakıtta dediğiniz gibi anlık bir aksama yaşanmıştır. aracınızın kilometresi yüksek değilse(150000) hiç kafanıza takmayın.
Haklısınız da benim huyum kötü sürekli dinliyorum arabayı. Bu arada sıkça söylenen başka marka yakıtların karıştırılmaması gerçek olsa gerek. PO ve shell benzini karıştırmıştım. Bi daha asla