Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rolantide sallantı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda komando3 tarafından 26 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. komando3

komando3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu gece park halinde ilk marşa bastığımda araba 1000 devirde iken sallantı yapmaya başladı. Hani böyle dengesiz bir dönş hissettim motor tarafında. Sonra gaz pedalına dokununca düzeldi ve tekrarlamadı. 1 gün önce shellden ilk defa benzin almıştım onun dışında herhangi farklı bişey yoktu araçta. Bu beni baya tedirgin etti. Anlık bir buji alternatör hatasımıydı diye düşünüorum yokda yakıt sisteminde mi bişe tıkandı bilmiyorum ama sabah yola çıktığımda çekişin ve çalışmanın gayet normal olduğunu gördüm.
    Üzerinde durulması gerekir mi sayın ustalarım ?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ilk çalıştırma sırasında bu tip bir sarsıntı normal karşılanabilir. muhtemelen ateşlemede veya yakıtta dediğiniz gibi anlık bir aksama yaşanmıştır. aracınızın kilometresi yüksek değilse(150000) hiç kafanıza takmayın.

3. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Küçük şeylerla kafanızı yormayın.

Garantili bir araç. Çalışıyorsa ve baş ağrıtmıyorsa sorun yok.

4. komando3

komando3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Haklısınız da benim huyum kötü sürekli dinliyorum arabayı. Bu arada sıkça söylenen başka marka yakıtların karıştırılmaması gerçek olsa gerek. PO ve shell benzini karıştırmıştım. Bi daha asla

Bu Sayfayı Paylaş