iyi günler arkadaşlar benim sorunum boştayken direksiyon titreme yapıyor sadece boşta çalışırken aracım 2005 lpg li sorun ne olabilir?
CATROL YAĞ KULLAN. BENDE DE VARDI GETZ ZAMANLA MOTOR SURTUNMESINDEN DOLAYI OLUSUYOR. CASTROL YAG KULLANDIM. SURTUNME DAHA RAHAT OLUYOR. VE DAHA SESSIZ BIR MOTOR SESI OLUYOR
pek çok olası sebep var buji ve buji kablosundan ötürü ateşleme sıkıntısı titreşim yapar. lpg ayarından dolayı rolantide titreme yapar. motor takozlarından titreme yapar. önce motor takozlarına sonra buji ve kablosunun değişimine devam ederse lpg ayarına bakarsınız.
Benim getztede var o sorun ağır bakima kadar idare edicem benim ki benzinli ve mobil1 5 30 yağ var aracta bende castrol denicem ama orjinal filtre takicam bu sefer ilk calismada sikirti sesi geliyor
slm arkadaşlar 2004 getz benzinli otomatik aracım var aracımın problemi buji kablolarında atlama bujiye giren bölümlerde parlama oluyor gece belli oluyor gündüz görünmüyor ve aracın bu sorunu çok yakması rolantide direksiyon titremesi ve düşük devirlerde hafif silkeleme olarak ortaya çıktı buji kablolarını bujilerini nhatta bobinini değiştirdim ama sorunum düzelmedi ve bvu parçaları servisten temin ettim özellikle akşam kaputu açıp bakıyorum dört buji girişinde de ara ara parlamalar oluyor varmı bu sorunu yaşayıpta çözen gitmediğim ousta kalmadı o kadar parça değişimi sonuç gene aynı araç 12 lt benzinle 80 km gidiyor ve bariz bir şekilde alt vdevirlerde kasılıyor