Slm arkadaslar 99 yumurtakasa ls 1.3 modelini kullanıyorum soyle bi problemim war aracı ilk calıstıgımda rolantı 1 in altinda calısıyor nerdeyse 0 a yakın ama arac sönmüyor tup ayarlarıni felan kontrol ettirdim sorun nedendir acaba.
Aynı problem bende de var 98 model 1.5 var bendede araçta aşırı titreme yapıyor. Kendi ustama gösterdim bu araçların kronik rahatsızlığı olduğunu söyledi. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa iyi olur. İyi forumlar.
1.5 olanlarından kullandım onlar enjeksiyonudur öyle bir kronik problemi olduğunu duymadım. Büyük ihtimal lpg ayarlarından yapar. 1.3 motorlar ise karbüratörlüdür. Sizinde büyük ihtimal otomatik jiglenizde sorun var. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Kronik problem oldugunu sanmiyorom cunku bir muhdet sonra rolanti biraz yukari cikiyo 20 dk sonra felan ibre 1 e gelmesede biraz assasinda kaliyor acaba motorun rolanti vidasi felan varmidir ondan ola bilirmi acaba
Rolantide titreme problemi benim araçta da var, motor takozları değişti yine aynı, lpg de herhangi bir sıkıntı yok benzinde de aynı ama bi türlü çözemedim , 3 farklı arabaya bindim çalıştığı bile içeriden belli olmuyor kronik diyen usta bilmediği içindir Tapatalk For Windows Phone
Aracım enjeksiyonlu, bu sorun için sadece motor takozlarını değiştirdik, başka da gözle görülen bir sorun olmadığı için bir şey yaptırmadım Tapatalk For Windows Phone