Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rölentide gelen lıkırtı sesi

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda tim57 tarafından 6 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. tim57

tim57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar hayırlı akşamlar Forumda aradım bulamadım 2010 model 1,6 team 57.000 km de era aracım var;2012 yılında aldım hx7 10-40 yağ, ngk buji, orjinal filtre takımı alıp bakım yaptırdım atiker marka lpg taktırdım en üst seviye enjektörler motor plastik muhafazasının altında her şey yolunda gidiyordu, taki 2014 mayıs ayında yaptırdığım bakımdan sonra shell hx8 5-30 yağ, ngk buji, orjinal filtre takımı ve triger hariç 3 kayış değiştirerek bakım yaptırdım ondan sonra araç ısındıktan sonra rölentide iken lıkı,lıkı,lıkı tıkı,tıkı,tıkı diye ses gelmeye başladı. İki hafta önce shell hx8 5-30 yağ, ngk buji, orjinal filtre takımı alarak tekrar bakım yaptırdım yine kesilmedi motor plastik kapağını altındaki lpg enjektörlerinden geliyordur diye iyice sıkıştırdık usta bulamadı yine aynı devam ediyor kafayı sıyırcam arabamı seviyorum satmak istemiyorum ama bu ses hasta etti ayrıca başka sıkıntılarda var direksiyonu sola çevirdiğimde tık tık diye ses geliyor bunuda bulamadı bu ses ara sıra geliyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Samsun da yaşıyorum.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    lifter sesi olarak forumda aratabilirsiniz.

direksiyondan gelen ses ise aks kafasından olabilir, yine forumda var bu tip konular.

3. tim57

tim57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lifter sesi değil çünki o seste geliyor ilk çalıştırmada sonra kesiliyor ikisini ayırt edebiliyorum

Bu Sayfayı Paylaş