Kısa süre önce rölantide ses geliyor demiştim video çektim attım size zahmrt bilgisi olan varsa paylaşabilirmi sesten iyice rahatsız olmsya başladım yoksa normal mi acaba HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hortumdan su çeker gibi sesler geliyor onları çözemedim HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de ayni ses var dizel i 20 kullaniyorum. 3 sene once babamin ve dayimin dizel getzinde de boyle bir ses vardi o zaman onemsememistik bir zarari da olmadi hatta o ses ile sattik. Sikinti olacak birsey degil sanirim ancak bu sesin neden kaynaklandigini ogrenmek isterdim. Ben debriyaj rulmani oldugunu dusunmustum ancak servis sanzimanin içinden geldigini sanzimanin dagitilip arizali parcanin bulunmasi gerektigini soyleyince elletmedim. Aracta ses disinda hissedilir hicbirsey yok cunku. Sesi de benden baskasi duyamaz muhtemelen. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bendede öyle ya sordm servise o ses normal dedi HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi