Arkadaşlar merhaba dün bagaja led döşedim. Tabi ledleri takabılmek için bagajdaki plastik aksamı sokmem gerekti. Sökerken plastiği tırnaklarından kurtarmak için kastırmam gerekti ve resimlerde görünen tırnaklardan birinin olduğu kısım yarıldı. Ben japon yapıştırıcısı ıle tutturmaya çalıstım ama takarken tekrar çatladı yanı japon ıyı olmadı. Ayrıca japon yapıstırıcısı plastıgı beyazlattı. Bu yapıştırıcıyı plastıkten nasıl temızlerım ve bu plastıgı nasıl bırleştiririm yada tamır olurmu. Tamda arka koltugun yanına denk gelen kısım ve cok göze batıyor. Birde plastık tamır eden yerlere yaptırsam nasıl olur acaba? Bu konuda tecrube sahıbı olan varsa yardımcı olabılırse sevinirim.
Hocam japon yapıştırıcısı kül ikilisini kullanabilirsiniz... işe yarayacaktır... Bunu yaptıktan sonra üzerini zımparayla düzeltip boyayabilirsiniz fazla dikkat çekmez böylece... Ayrıca cam elyaf reçine de kullanabilirsiniz ama japon biraz daha pratik olacaktır..
Herkese İyi akşamlar, Aynı parça benimde aynı yerden kırılmıştı. Autoking de yaptırdım. orjinali gibi yapıyorlar. Hatta orjinali gibi olmaz diye yenisini de almıştım.Ama hiç takmadım. öyle yüklükde duruyor. Eğer Kasko varsa mini onarımdan yapıryorlar ben öyle yapmıştım.
bahsettiğiniz parçaları genelde polipropilen(pp) veya bunun türevleri copolimer veya homopolimerinden üretilir..japon yapıştırıcısı akrilik bazlı olduğu için yapıştıramazsınız...bahsi geçen firmalarda veya tamponcular veya spot çu diye tabir edilen firmalarda tamir yaptırabilirsiniz...makul bi fiyata yaparlar tahminim..
sunfix die bir yapıstırıcı var sarı ve yesil renkte 2 parça cam macunu gibi birşey arkasından yapıstırın bir daha oradan kırılmaz kozmetiğe bir şey diyemicem ama
Bison marka yapıştırıcı öneririm. Bison / Montage Kit. Öyle bir yapıştırıcı ki 120 kg mukavemeti var. Ben bir zat bu yapıştırıcıyla düz duvara yapıştırılmış demire asıldım, banamısın demedi kopmadı.
Arkadaşın istediği resimden anladığım kadarıyla sağ arka trim. Ama sol istiyorsa veririm. hiç problem değil. Bendeki sol arka trimhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Teşekkür ederim kırık olan sağ taraf yapıştırıp yerine taktım ama gozume batıyor en kısa zamanda alıcam yenisini.