üstadlar aracım hundayi accent era 2011 model sol kapı camı yarıda ıken kapıyı kapadıgımda cam sallanıyo bende söküp baktıgımda bu resmini koydugum parçanın daire içine aldıgım pilastiğin bi tarafı kırık oldugunu gördüm değişmek istiyorum ama servisi aradığımda resimdeki parçayı komple 180 lira gibi fiyata değişcez dediler benim sadece o beyaz olan pilastik kırık diger yerler sağlam bu pilastiği nerden bulabilirim
Onu tek bulman çok zor ancak çıkmacılarda bunu komple bozuk olanından bulursan o parçayı sökersin üzerinden yada komple çıkma alırsın sağlam bulursan. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanayilerde oto camcilara git mutlaka ellerinde vardir cam teli koptugunda o plastik parcalarin coguda zarar goruyor tamir esnasinda degistiriyorlar.
evet sonunda butun araçların bu cam tamir setleri pilastiklerini istanbulda satan yer buldum tek tek veya set olarak satıyolar sıte lınkı vermek yasaktır dıye veremıyorum eger yasak degılse site linkini verebilirim benim gibi böyle sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olma açsından