Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Renkli Cam

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda Halil KURT tarafından 13 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selam arkadaşlar aracımın camlarını renkli cam ile değiştirmek istiyordum uzun zamandan beri (aldım alalı diyelim:)
    En sonunda araştırdım ve olimpia marka camları buldum komplesi 630 tl..

arka cam arka kelebek ve arka kapı camları koyu siyah.
    Ön camlar açık tonda bir siyah... geçirgenlik miktarlarını tam olarak bilmiyorum.
    Benim camları da 230 a alıp 400 e anahtar teslim değiştiriyorlar sizce nasıl..
    Birde camları ruuhsata işletmek gerekiyormuş yoksa muayneden geçmezmiş..

2. Misafir

Misafir Guest

Bence ver 150 kaat film yaptır....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

3. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    filimde de ceza ve söktürme olayı var yoksa kaliteli filmlervar piyasada ama işte polisa derdini nasıl anlatacaksın..
    Bir de eskiden filimler hafifbuğu yapıncabir tarafı görmek mümkün olmuyor... yeni nesil filimler nasıl acaba...

4. Misafir

Misafir Guest

Belirli bir ton'a kadar müsade ediliyor, hatta muayenede bile hafif kusurlu olarak geçebiliyor, buhar olayını ilk defa duydum...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    aracımda filma var çok koyu değil..şimdiye kadar bir çok polis cevirmesinde sorun yasamadım ama bu yasamıycagım anlamına gelmez..muayeneden hafif kusurlu geçti, bir dahaki muayenede sökmem gerekicek ama onada 2yıl var..buhar ile söylediklerinizi hiç yaşamadım..

6. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bir ara arkadaşın şahin marka otomobilini ödünç almıştım. hafifden yağmur başladıısı farkından dolayı camlar buğu yaptıve filmli camlardan dışarıyı görmek mümkün değildi...
    Bizzat yaşadım yani belki kaliteli modellerde olmuyor olabilir... kullanan arkadaşlara sormak lazım

7. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    demekki adi filmlerde oluyor bu olay...

8. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Renkli cam ruhsata işlenmek zorunda değil ben kendi camcıma sorduğumda orjinal siyah camları yok demişti bana üretilmiyormuş demekki başka camcıya sormam lazım 400 tl ise bişey değil filmden daha mantıklı bence

9. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    usta ruhsata işlemenin gerekçesini de şu şekilde açıklamıştı:

- bu camlarda TSE olmadığı için muayneden geçmiyor ancak ruhsata işlenirse geçebiliyor..

ben de ustanın yalancısıyımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

ha bi de unutmadan ön camın sökülürken kırılma riski varmış eğer kırılırsa fiyatta değişiklik olurmuş doğal olarak..

400 tl tüm camların sağlam sökülme ihtimali için geçerli.

zaten ruhsatı kendi adıma yaptırırken işletirim olur biter..
    Düzenleyen : Halil KURT

10. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ankarada cancan var cancan.com.tr internet adresi. bu haftasonu ordaydım. ön arka camlara 100 liraya takıyorlar filmi. bana dedide ben yaptırmadım. başka zaman dedim. hemde kapı döşemelerini sökmeden takıyorlar özellikle sordum

11. esinti

esinti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Emrah Hatipoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sahsen ben o kadar para vermem 1num, film yaptırır. geri kalan para cepte kalır :)

12. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    camında ruhsata işlendiğini ilk defa duydum.benim bildiğim araca değişiklik yaparken makine mühendisinin birinden imzalı kağıt almak gerekiyomuşçamurluk rüzgarlık vsd taktırırken.ama ruhsata işlemek ilk defa duyuyorum.
    ayrıca cam çıkarılırken kırılırsa o çıkaranların suçudur,anlaştığınız fiyat üzerinden dönmeyiniz,bu sizin tüketici hakkınızdır.dikkatli söksünler.

13. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    camda tse belgesi olmasa zaten üretim yapılmaz özellikle olimpia camları kesinlikle tse belgelidir ben şimdiye kadar duymadım tse si olmayan cam

14. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aksarayda yada diğer yerlerde yapılan 50 liralık filmlerde buğudan ötürü problemler olabilir. Hem kendi aracıma hemde babamın arabasına Ziebart ın kullandığı cam filmindne yaptırdım. Esmer film. Bence camları değiştirme olayını baya külfetli + riskide cma kırılırsa sizin tarafınızdan karşılanacak olması...

15. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kullanıcıların önlerini, arkalarını yada yanlarını daha net görmeme isteklerini daha çözebilmiş değilim.

16. bektas44

bektas44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    halil öyle hemen benim siyah camım var ruhsata işleteceğimle olmaz...tamam ruhsata işleniyor fakat ne sebeplerden ötürü bilmiyorum.bana kalırsa arka cam koyu siyah+yan camlar açık ton+ siyah koltuk kılıfları.. arabanın içi simsiyah olur :) trafikte sorun olmaz ;)

17. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Renkli cam sadece ilk alımda işlenebiliyor. Aracın orijinalinde yani ilk trafiğe çıkışında var şeklinde. Sonradan yapıldığında değişikliğe giriyor.

18. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben zaten alım satım yapacam yani aracı üzerime alacam o zaman yaptırmayı düşünüyorum

19. bektas44

bektas44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabayı sıfır alırsan ve donanım olarak siyah cam görünürse ruhsata işlenir ( diye biliyorum )

20. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Renkli cam taktırıldığında emniyete dilekçe vererek ruhsata işletilir,ruhsata işlettikten sonra bırakın trafik polisini emniyet müdürü bile camların siyah olmasına karışamaz.

Fakat filmde bu kadar kolay değildir.150 lira verip çektirirsin tam eve giderken gıcık bir polis denkgelir söktürür hem hevesin gursağında kalır hemde 150 lira çöpe gider.Malesef aynı olayı yaşadım

Bu duruma göre eğer araca en az 1-2 sene daha binilecekse 400 lira hiç bişey değil,hemen yaptırıp tadını çıkarın.Film gibi riski yok,rahat rahat gezebilirsiniz.Tavsiyem arka yan ve en arka camlar en koyu renk olsun.

Vw servisinde auto master iye bir firmanın anlaşması var boya koruma gibi işleri yürütüyorlar.Passatlara sadece cam filmini 700 tl ye çekiyorlar.Benim araba için 1.000 tl istedi sadece alt tarafı cam filmi...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gifBende adama o paranın yarısınarenkli cam taktırırım dedim,adam sesini bile çıkaramadı bizi bişeyden anlamaz gibi gördü heralde şunlara bi kazık atayım diye geldiydi bozuldu gitti...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş