Merhabalar arkadaşlar bugün aracı pasta cilayla verdim ama maalesef kapıdaki yanığa bağlı sararmalar geçmedi mecbur kapıyı boyatmak zorunda kaldım renk koduna göre boya hazırlayıp boyamışlar ama resimdeki boya henüz kurumadı ama renk ton farkı gözüme çarptı yarın pasta cila seramik kaplama yapılacak ? Kafam iyice durdu bu son günlerde şimdi bu boya kuruyunca yada pasta cila seramik kaplama dan sonra veyahut bi kaç ay sonra renk farkı azalırmı yeniden mi boyatmak zorunda kalacağım? Ne tavsiye edersiniz ne yapmam lazım?
Bu arada baya fark var ton da. beyaz renkte de tonu tutturmayan adamın da yaptığı işten hayır gelmez nereye boyattiniz arabayı bilmiyorum ama kabul etmeyin bu şekilde
Bilmiyorum ki denediler mi deneseler de denemeselerdi artık çok geç yani boyattık aracı başımıza iş aldık
Pasta çil seramik gibi uygulamalar tonu değiştirmez hocam. Boyaya parlaklık katar. Keşke boyatmak yerine beyaz folyo kaplama yaptırsaydınız. Orijinal boya altta dururdu vermekte bir şey yoksa.
Geçmiş olsun , koduna göre boya yapıldıysa veya kodlu kutu boya kullanıldıysa tutması gerekirdi. Biraz güneş falan görüp boya yaşlansın bakarsınız fark kalmaz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunlar nasıl iş yapmış anlamış değilim defalarca rötüş için kapı kenarında yazan kod ile boya yaptırdım bire bir aynı boya çıkıyordu. Beyaz renk yani tutturması en kolay renktir, bir metalik sedefli yada simli boya olsa anlarım da
Slm lar geçmiş olsun bende boyattım kapının birini bir baktım renk tutmamış kabul etmedim arabayı teslim almadım tekrar boyadılar ilki kadar olmasada ama yine farklılık kalmış birazda ucuz işçilik verdiğim için kabul ettim boya işinde sağlam ustaya verecen arabayı bunu iyice öğrenmiş oldum teşekürler.
Plastik ve kaporta üzerinde farklı durabiliyor bazı boyalar kısmen normal kabul edilebilecek bir durum
Hatasız boyasız arkadaşın gri renk Renault Symbol var , ön çamurluklarla kapılar farklı duruyor , boyattın mı ton farkı var dedim , yok bunların çamurluklar plastik , kapılar sac boya farklı duruyor ondan dedi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi