Merhaba arkadaslar arabamı yeni aldım kendime göre iç modifiyesini yapmak istiyorum arabam resimde görünen renktedir arabanın koltuk kılıfını ve paspaslarını değiştirmeyi düşünüyorum renk olarak hangi renk uygun olur
o noktalarda dış renkten ziyade kapı içi döşeme renkleri ve göğüs rengi önemli.bunlar siyahsa ki büyük ihtimalle öyledir,o zaman kılıf ve paspası birbirine yakın renk seçersiniz olur biter.açık renk hoş olur ama kirlenme konusunda sıkıntılı olur,siz temiz baksanız inen binen kirletir,o yüzden koyu renk öneririm.
yanlış anlamayın paspası anlıyorum,halı bu mevsimlerde koku yapar temizliği zordur kabul ediyorum alın siyah bir paspas kullanın ama koltuk kılıfına ne gerek var,tertemiz duruyor kullanın onu bir eskitin önce.
evet o orjinali.benim söylemek istediğim de o,önce onlar eskisin,zamanla yırtılma delinme olursa o zaman kılıf taktırırsınız.çünkü kılıf da taksanız o alttaki kumaş belli bir zaman sonra deforme olacaktır.benim düşüncem o,önce orjinalini eskitirim sonra kılıf takarım.