Kısa Tanıtım Filmi; Uzunnn Bir aradan sonra geri dönen twingo Atasına oranla bayaa bir değişim göstermiş
Twingoları severim ama bu hiç olmamış. Kuzenim twingofanclub ın kurucularındandı. Bende üyeyim arada girip bakınırım O zamanlar(5-6 sene önce) 2010 yılının kasanın gelip gelmeyeceği tartışılıyordu. Bu ülkemizdeki 1997-2002 kasalardan sonra gerçekten hayata döndürme adında bi çalışmaydı 2010 seneki kasası. O güzel ve başarılıydı. Yine aynı şekilde 2012 senesinin twi side güzel ama bu Olmamış!
Bende eski twingoculardanim bende yeri büyüktür twingonun Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi hoş da arkadaş yıl 2014 şu camlar manuel. aynaların manuel olmasını anlarımda camlar ne demek ya. Aaaa aynalar otomatik mi yoksa :RpS_ohmy:
Turkiyede fiat 500 satinca renault bu arabayi getirdi anlasilan HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Başarılı fakat fransız markalar gelişti falan ama işçilik vasat durumde 2011 Latitude aracın tavan döşemesi düştü arkadaşımın arabasının. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok cakma fiat 500 audi a1 hatta bizim o10 veya ix20 cok benziyor onu burdan al sunu burdan yapistir gitsin her turlude satar fransizlara olum almayin su araclari HTC One cihazımdan gönderildi
Zaten devir özenme devri mesela en büyük örnek ticari araçlarda Combo D - Doblo ikilemi Citroen Nemo - Fiat Fiorino - Peugeot Bipper üçlemesi GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yanlis saydin fiat doblo mercedes foblo opel doblo 3 ude ayni arabalari farkli isimle satiyor ama tipler doblo HTC One cihazımdan gönderildi
Mercedes'i bilmiyorum ama aklımdaki günceller Doblo-Combo idi doğrudur. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiat 500 çok çok andırıyor belki aynısıda olabilir. Bu aracı tercih edeceğime daha donanımlı olan Hyundai i10, Kia Picanto daha iyi tercih olabilir. Yinede eski Twingoya göre baya bir güzel olmuş diyebiliriz.
Zaten nemo bipper fiorino aynı bantta bursada üretiliyor ortaklık var yani benzemesi normaldir farklılıkları motorları sis farları ve bagaj kapağı demek isterdim ama fiat diğer araclarida kendi kullandiklarina dönüştürdü hepsi aynı ortaklık gereği normal GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
mercedes renault kangooyla benziyor citan ı. sprinter da vw crafterla aynı. era da rioyla aynı. belli anlasmalar sonucu tasarım ortaklığı diyebiliriz buna Galaxy ace den gönderildi
Renault tan çok araç çıktı dacia nissan mercedes bile ama renault kimliğini hiç bozmadı neyse o. Aynı çizgileri başka bi arabada göremiyoruz alt firması dacia hariç.yok ta galiba . Bi tane de benden gecen ogrendim kia venga ile ix20 Yanma odasından gönderildi.