merhabalar scenic2 otomatik araç hakkında bilgisi olan varmı şanzumanı vs. nasıldır. bayadır baktığım bi araç hem genişlik hem kullanım açısından dolu bi araç artık bizim minik çok küçük geldiği için deiştirmeyi düşünüyorum. veya bu araç ayarında başka tavsiye edilicek seçenek varmıdır.
Bi ara bende bakmıştım bunlara çoğunun kilometresi dijital ekranin degismesi nedeniyle belli degildi. Onun disinda donanim olarak dolu bir araç. Ama motor şanzıman konusunda bir bilgim yok
Scenic2 ile ilgili bilgi veremem ama geniş aile aracı olarak ford cmax leri öneririm. Bi ara bende c max araştırmıştım.
bende 2005 otomatik lpg li privegele full vardı.kilometre konusunda sıkıntı var ekran değişiminden dolayı.ayrıca parçaları çok pahalı ama konfor donanım olarak gerçekten emsalsiz bagaj harika arka koltuklar birbirinden bağımsız hareket ediyor.motorun çokda iyi olduğunu söyleyemem.sonuçta aile arabası fena değil yakıt tüketimi lpg nedeniyle ekonomik ortalama 25 kr yakıyor.şanzıman problem yaşamassın klasik meganlardaki york konvektörlü uzun kilometrelece sorun çıkarmaz.Ama özellikle elektronik aksanı çok fazla ve o yıllarda yeni olan teknolojiler olduğu için 2005-2006 modelleri sorunlu bende direksiyon sistemi arıza yaptı sadece direksiyon kolonu 7500 tl idi.ön farın bir ampulü serviste 430 tl idi bence alma derim
evet hemen hemen hepsinde bu dijital gösterge değişimi olmuş dediğiniz gibi km bilgileri gerçekten sıkıntılı. direksiyon kolununda kronik bi problem olduğunu okumuştum biyerlerde. yalnız şu ampul işi tuhaf geldi 430 tl. ye komple farı deiştirmiş olmayasınız?? c max lerin otomatik şanzumanları hakkında pek olumlu yorumlar okumadım o nedenle soğugum biraz. bende otomatik lpg li privegele full 2005 civarı araştırıyorum bakalım araştırmaya devam hayırlısı diyim.
Hyundai otomatik vitesleri 4 vites dediklerinde millet burun kıvırıyor hatta benim sonatanın 4 ileri olduguna çogu kişi inanmıyor sen 5. Vites e geçecek kadar hızlanmamışsındır diye idaalaşıyorlar. Ama gel gör neredeyse arıza yaşayan yok D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
parça sıkıntısı var kilometrede sıkıntı var. arkadaşımda manuel dizel vardı arka bagaj kapağının değişmesi bir ayı geçmişti ayrıca sürekli sisteme arıza notu gönderiyordu tabi her araç aynı olacak diye bir şey yok ama benim izlenimim pek olumlu değildi. bunun yerine c-max bakılabilir...
tdi touran önerebilirim touran kullandım bir yıl kadar. bendeki benzinliydi benzinli tavsiye etmem ancak araç güzeldi. sessizlik yol tutuş vs. kendinden beklenenin ötesinde bir araçtır.
yok üstad benimki orjinal zenon ampul dü servisde sadece tek ampul 430 tl idi bende dışarda yan sanayisini 65 tl aldım ve tampon sökülmedende takamadım