yeni clio nun gelişmiş versiyonuna benziyor da arka camlar manuel mi otomatik mi en merak ettiğim konu bu_?
şoför kapısına bakınca 4 cam otomatik görünüyor ben beğendim güzel olmuş içi-dışı. dizel otomatik güzel olur.
Yeni clionun gelmesi ile renault un iç dizaynı belli oldu değişmeyen vites topuzu Ve yenı iç düzen bütün modellerde yürür gider artık bu görüntü
nissan juke ama sanki çin çakması gibi )..juke deli bi araçdır ayrıca, niye benzetiyosam bu salak renoyla..
gecen gün yeni clio 1.2 kullandım arkadasım almıs baz donanım konsol cok sade geldi tamam baz donanım ama daha ii olabilirdi km saati hosuma gitti ve 1.2 motor beni tatmin etmedi acıkcası.
Dinimizde "Kendin için yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma" buyurulmuştur. Benim aracımla başka birisinin dalga geçmesini istemem, Bu yüzden bende başka araçlarla dalga geçmem. Ayrıca bu hakkında atılıp tutulan aracıda emek harcayıp üreten insalar var. Binlerce işçi var, Bu markanın fabrikasında çalışıp da aldığı maaş ile evine ekmek götüren. Kimisi yeteneklidir güzel araba yapar, kimisi daha az yeteneklidir ve daha az güzel araba yapar. Ama ikisi de bu iş için çabalar, elinden geleni yapmaya çalışır, emek harcar... Ben, insanların emeğiyle dalga geçecek yetkiyi kendimde göremiyorum. "Yapıcı eleştiri" yapmak varken neden insanların emek harcayıp ürettiği ürünü yere vurayım? Başkaları bizim hakkımızda yapıyorsa da yapsın. Markamızı kıskandıklarını çekemediklerini gösterir. O tip insalarla aynı seviyeye düşmek bize yakışmaz...