arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2004 1.6 16v admiram varv130binde bu arçların motoru kaç binde reklefiye istiyor birda bu arçlarda km kaçtan sonra sıfıra dönüyor mesela arkadaşımda tipo var 100000km den sonra sıfırladı
rektefe km sabit olmaz dolayısıyla aracınıza nasıl bindiğiniz bunu değiştirecektir fazlaca yağ yakmaya başladığında rektefe ihtiyacı olur.kmsi ise 999.999 km sonrasında sıfırlıyor
Öyle Bir Araç Görmedim Ama Olabilir İmkansız Diye Birşey Yoktur Sonuçtahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
peki normal şartlarda aşşağı yukarı kaç kmye kadar götürür yani kaç km sonunda motoru sıfırlamak yani yaptırmak ister 250bin mesela olabilirmi
mekanik göstergeli olanlarda o rakamı göstertebilirsiniz..... o nun haricinde bir inat uğruna bir arabaya onca km. yapacak süre binilmez kanımca....
Bakımlarını zamanında yaptırt aracını hor kullanma devrınde kullandınmı neden götürmesin yerı geldı 300.000 km de taksı cıkması admıreler gordum
aracınızın yakıt sarfiyatını takip edin. anormal bir değişim olmadığı sürece motorunuzda büyük bir bakım ihtiyacı olmaz. 250.000 km.den çok daha fazlasını görür eğer: 1. motoru uzun süre çok yüksek devirlerde kullanmazsanız, 2. düzenli ve zamanında yağ değişimini yaparsanız, 3. hararet yaptırmazsanız.