19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

rehinli araç satın alma. acil yardım...

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ersoyckr tarafından 10 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle forumda bulunan tüm arkadaşlara saygılarımı sunarım.Yaklaşık iki gündür forumunuzu takip ediyorum. Seviyeli bir forum çok beğendim. Forumdaki arkadaşlar bilgi paylaşımı konusunda çok özverili. Belki bu konunun açılma yeri burası değil ama ilk olduğum için burada açtım.
    Uzun araştırmalardan sonra Hyundai Accent Era 1.6 Team almaya karar verdim. İnternette ve piyasada Hyundai ile ilgili çok olumsuz laf olmasına rağmen ben kendime en uygun araç olarak bunu beğendim.
    İnternette bi araç buldum. Fakat arabanın üzerinde banka rehini var. Yani alıcı benden alacağı parayla kredi borcunu kapatacak ve satış gerçekleşecek. Ancaaak!! benim çekindiğim konu adamın borcu kapattıktan sonra, sen kimsin kardeşim seni tanımıyorum demesi, yani işin içine üçkağıt olayının girmesi. İnternette biraz araştırınca bundan başka prosedür olmadığını buldum. Acaba prosedür sadece bu mu? Rehinli araç satın almada alıcıyı garantiyee alan bir prosedür var mı? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tüm kullanıcılara teşekkür ederim.

Not: Bu arada Coşkun Abi (Coşkun Uçar) aydınlatıcı bilgilendirmelerinizden faydalanmak istiyorum...

2. azizerkut

azizerkut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    başka bir yol yok gibi görünüyor bide bankaya rehin kaldırma için verilen bir para söz konusu bunuda göz ardı etmeyin sonradan sorun çıkmasın

bide aracı kaça alacaksınız kaç model bir era

3. tnykrtlc

tnykrtlc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tunay Kartalca
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    slm. 2003 de banka kredili fiat menşeili bir araç almıştım. 2005 de de banka kredisi henüz bitmemişken satmaya karar verdim. alıcı ile anlaşıp direkt bankaya gittik. banka ya kalan borcu ödedikten sonra banka yetkilisi ile notere gidip arac üzerindeki rehinin kalktığına dair belge aldık. bu belge ile normalprosüdürü takip edip aracımın satışını yaptım.

4. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  5. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.işte bankadan sonra adamın üçkağıt yapma ihtimali canımı sıkıyor. çünkü tanımadığım bir insan. ilk aracım olacağı için haliyle tedirgin ve şüpheli olaya yaklaşıyorum.

6. azizerkut

azizerkut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    piyasada bir sürü araç var bence acele etmeyin araç zaten iki senelik ve 45 binde bana çok geldi dediğim gibi acele etmeyin

7. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eyvallah aziz bey

8. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dayımın şirketi üzerine olup, şahsi olarak oğlunun kullandığı 2006 Polo vardı. Arabayı banka kredisiyle almışlardı ve ayrıyettende vergi dairesi arabayı rehin almıştı. Arabayı ilana çıkardık alacak kişiyle anlaşıldı 100 lira kapora verdi ve üzerindeki rehinler borc vs hepsini ödedikten sonra alacak olan kişiye satış verildikten sonra parasını ödeyip arabasına kavuştu. Bu arada arabada toplam 6 bin lira kadar haciz vs vardı hepsini dayım ödedikten sonra adamdan arabanın bedeli olan parayı aldı...

Ki bende araba alsam veririm kaporamı 50-100 lira neyse ondan sonra satıştan sonra veririm parayı...

9. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sayın graftt verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. ancak sorun , satıcı adamın parası olmaması. bankaya olan borcun satış bedeline çok yakın olması. keşke senin dediğin gibi olsa. adam kendi borcu kapatıp rehini kaldırıp satış verse. ama dediğim gibi durum bu. satıcının bankaya olan borcu kapatması alıcının parası gerekiyo...
    peki satış vermeden önce bi sözleşme yapılamazmı. bu borcu şu kişi kapatmıştır ve buna karşılık olarak şu araç verilecektir gibi. tabi bu sözleşme de noter huzurunda olacak.

10. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    şahsen bence hiç böyle bir riske girmeyin derim.yanlış anlamayın alım satım işlerine biraz yabancısınız sanırım hem racın fiyatı kilometresine göre bence fazla hemde lpg yok üzerinde.ilanda abs var yazıor ama team modeli demiş

11. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ayrıca bi aracın lastikleri 40 50 bin km de biter bu aracında lastikleri de eski gibi görünüyor bunuda hesaba katmak lazım

12. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    araç şimdi 45 binde 15 km sonra 60 bin bakımıda var

13. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    efe 1988 haklısınız. aracın sahibi lastikleri konusunda zaten sizin söylediğinizi söyledi. peki abs hangi modellerde var. yardımcı olursanız sevinirim.

14. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    adım ismailhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.giferalarda team ABS , select, style modellerinde abs vardır.ama dediğim gibi bakım konusu, lastikler, rehinli olması aracın eksileri en önemliside lpg yok

15. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yardımınız için teşekkür ederim ismail bey. ne zor işmiş araba almak. peki siz de peugeot var anlaşılan . peugeot yorumlarınız nedir

16. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    rica ederim amaç birbirimize yardımcı olmak.bu 307 benim bu yıl içinde bindiğim 6. aracım oldu.ama söylemek gerekise yol tutuşu malzeme kalitesi performansından donanımından çok memnunum aldığım araç 2007 çıkışlı xt premium modeli 14 bin km de 21.500 e aldım hatasızorjinalve BRC kit taktırdım.şuanda çok memnunum

temsilen aracın aynısı şu ilan

http://www.sahibinden.com/peugeot_307_xt_premium_1_6_110_hp-33WQQaXQQ19868971WQQpXQQdisplayitem

17. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hımm siz iyiye almışınız 21000 e. örnek olaak verdiğiniz ilanın fiyatı pahalı mı sizce. fikir verebilirmisiniz

18. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben aracı 21.500 e aldım ama 1700 lpg taktırdım muayenesi devri işlemleriyle 23.500 24 bin i buldu.benim için önemli olan aracın kilometresi 14 bin de olması ve hatasız olmasıydı.ilandaki aracı düşünecek olursak o kilometrede 24 bin binici içi uygun bence.

19. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kendinizi illaki era ile sınırlamayın önce nasıl bir araca ihtiyacınız var onu düşünün

20. ersoyckr

ersoyckr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hımmm. peki accent eralar hakkındaki yorumunuzu paylaşırmısnız rica etsem. bilmiyorum size de çok soru sordum kusura bakmayın artık

Bu Sayfayı Paylaş