Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ray Bahn cam filmi hakkında

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hamitkaplan tarafından 1 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. hamitkaplan

hamitkaplan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Arkadaşlar,

arabayı aldığım bayi (Kaynak-çamlıca istanbul) cam filmi konusunda ray-bahn'ı önerdi. Gittim konuştum. 350 liraya yapacağını söyledi. yıllarca kullanırsın garanti veriyorum dedi. Markasına güveniyor. Kapısında da iyi arabalar gördüm. Kaliteli olduğu belli. Marka hakkında bilginiz varmı? Ziebart, llumar gibi markalar kaç liradır? Farkı nedir?Ne tavsiye edersiniz.
    www.ray-bahn.net

2. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bursada olsan seni biyere götürürdümde istanbulda bilmiyorum ama kesin anlatıcağm tarz yerler vardır.Benim aracımda ziebart film var ancak:D ziebartta çekilmedi 300euro demişlerdi ben 180e çektirdim hatta adamlara inanmadım filmle ziebart taki filmi karşılaştırdım aynı marka ve aynı kalitedeydiİ:D istanbulda araştırın kesin öle biyer vardır.

3. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  4. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    son linkteki i30a ayar oldum:d bide mavi olcak:D ehehe şaka bi yana bilmediğin yere gitme arkadaşın dostun akraban yaptırmışsa veya burdan biri sana adres verirse git:D snra beğenmezsin falan parana yazık abi

5. akinGTi

akinGTi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam neresi orası ben bi gideyim oraya https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. Misafir

Misafir Guest

Bu Sayfayı Paylaş