arkadaşlar benim bir sıkıntımvar benim 2003 mode elentram var hortumkoptu ve arabaya hararet yaptrdımyaklaşık 6 önce. ondan sonra radyörde yağ olaı başladı bende öyle devam ettim usta çontada dei ama daha kötüsü silindir kapağında çatlak olabilir dedi. çontasını aldım. arabada duruyor bu arada açılmışken trigeiri de değiştiriyim dedim bana 600 tlmasraf çıkardılar bu sizce nomal mi
Sıkıntılı bir durum. Açıkçası conta ile kalmama ihtimali var. Şayet Kullanacaksanız Üstkapak delinmesi kaynaması, silindir kapağı, kontrolü yapılmalı. Yok satacağım derseniz dokunmayın satarken bilgi verin. kurtulun derim.
hocam satacak olsam bile ben a dan z ye ne gerekiyorsa yaptırmadan satmam. gerekirse kapağı bile değiştirecez. ölüm var hesap var ötede
bugun br ustadan fiyat aldım 130 tl işçilik istedi biri 200 istedi açılmışken trigeri debriyaj setini değişecek dedim ve bu fiyatı verdiler. bir de bu borularda biriken yağı nasıl temizleecez ustanın birisi calgon camaşır deterjanı ile dedi diğeri radyotörü bitirirsin dedi. lütfen bir fikir verirseniz daha önce başına gelen varsa yardımetsin Düzenleyen : orhanlim
büyük ihtimalle silindir kapağında çatlak vardır. ama yağ segmanlarının da kontrol edilmesi gerekir. daha önce kapakta işlem yaptırdıysanız segmanları takarken ayarsız takmışlarsa aradan yağ sızabilir...