Herkese Merhaba, Aracım 2015 hyundai i 20 dizel.radyo ekranında usb den müzik çalarken sadece şarkı adını büyük yazıyla gösteriyordu.Şimdi şarkı başlarken ilkböyle gösteriyor. Sonra tüm detayları küçük yazıyla 3 satırda gösteriyor. ben sadece şarkı adını büyük olaraj tek satırda göstermesini istiyorum. Bunun bir ayarı var mı? Ben mi bulamadım?
Hocam ben de 2013 i20 FL var , ekranda akan yazı şeklinde ,albüm adı, sanatcı adı ve şarkı adı şeklinde geçiyor ve büyüklüğü de araç içinden görülebilecek şekilde , sizin araçlarda farklı bir yazı sitili ve ayarı varsa bilmiyorum yalnız o satırdaki saat ayarı ve tarih satırı ayarlanıyor fakat font büyüklüğü de var mı bilmiyorum.
Yazı sitili ve ayarı olduğunu tahmin etmiyorum.Sadece kutup başı bir süre çıkarıldığından radyo bölümünde kanal ayarları,,tarih saat,ve derece gösterge cinsi değişiyor.Kutup başını kısa bir süre sökün .Yazı ayarı bakarsınız eski haline gelebilir. İhtiyar işi bir öneri
Hasan bey teşekkürler ama bunu hem deneyemem. Kutup başını elektrikçiler bile sökerken aynı anda başka akü bağlıyorlar. Ben bunun kullandığım usb flash bellek dosya ayarları ile ilgili olduğunu yada bir yerlerde bununla ilgili bir ayar olduğunu düşünüyorum.