Merhaba Arkadaşlar 2007 Era arabamda Orjinal RadyoTeyp im 2 gündür çalışmıyor aslında kısaca görüntü var ses yok bu durumla daha önce karşılaşan arkadaşlar varsa ne gibi bir çözüm bulduklarını paylaşabilirserle sevinirim saygılar...
Mesela bir kısa devre olmuş olabilir. Bu nedenle ses çıkmıyordur veya bu kısa devre çıkışları yakmış da olabilir o zaman da görüntü olur ama ses olmaz. Aynı anda tüm kolonlarının yandığına ihtimal vermiyorum.
sigortasına bakın dicem ama o zaman teyp de çalışmaz. garanti kapsamındaysa aracınız servise gösterin bence. garantili değilse söküp bakabilirsiniz veya bir elektrikçiye gösterebilirsiniz.
herhangi bi hoparlörde kısa devre oldugu zaman bütün cıkıslar otomatik kapanıo o yüzden ses gelmio olabilir.
benim orjinal olmayan teybimde de 1 ay önce böyle oldu. elektiriği kesip tekrar verdim, bütün hoparlör bağlantılarını çıkartıp teker teker bağladım yine de ses gelmedi. sonra teybin içini söktüm, geri birleştirdim, düzeldi ama bu yöntemi tavsiye etmiyorum. garanti varsa servise gidin, yoksa tamirciye.