Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

radyo otomatik arama

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Zafer TEKİN tarafından 29 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. Zafer TEKİN

Zafer TEKİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai Accent Era radyosunda sorun var. Otomatik arama yapmıyor, elle arama yapınca bulunan istasyonlar aktif çalışıyor. ancak otomatik aramada hiç bir istasyon bulmuyor. Daha önce bu sorun başına gelen varmı? çözüm önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.... :)

2. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Daha öncede bahsi geçmişti. Bende de oluyordu bu sorun ama serviste ekrandaki TA/PTY yazısını kaldırınca sorunun düzeldiğini yazmışlardı. Zaten sağ tarafta butonu var. O butonun ne işe yaradığını bilmiyorum ama sorun yaptığını biliyorum.

3. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ta trafik anansumuydu neydi. ne işe yaradığını bilmiyorum. sanırım ülkemizde geçerli değil. pty açılımınıda yarın kitapçıktan bakıp yazayım...

4. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kitapçıktan aynen alıntıdır. TA/PTYişlevi (Trafik Anonsu/Program Türü) TA (Program Türü) bir trafik anons yayını başladığında, o anki mod dikkate alınmaksızın trafik anons yayını en öncelikli olarak algılanacağından kolayca dinleyebilirsiniz. PTY (Program Türü) PTY (Program Türü) yeni istasyonlar aramanızı sağlayabilir. 1. TA moduna geçmek için TA/PTY tuşuna basın. Bu tuşa tekrar basarak çıkabilirsiniz. 2. PTY moduna geçmek için TA/PTY tuşuna 2 saniyeden fazla basınız. bu tuşa tekrar basarak çıkabilirsiniz. . Bu işlevi kullanırken radyonuz daima FM ayarında olsun.

5. Zafer TEKİN

Zafer TEKİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeş, teşekkür ederim, bahsi geçen hususları defalarca denedim, ancak sorun çözülmedi, hatta servise götürdüm aracı, onlarda çözemediler, elekronikçi ye götürdüm, uğraştı, yapamadı, antenden olabilir dedi...Hasılı kelam, sorun halen mevcut..

6. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    o zaman geçmiş olsun. bu şekilde kullanmaya alışın veya tamircinizi değiştirin...

7. Zafer TEKİN

Zafer TEKİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim ilginize ve tavsiyenize....

8. ozelegitimci

ozelegitimci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    arkadaşlar bu otomatik frekans arama sorunu bende de var son mesaj atılalı yaklaşık 2 yıl olmuş umarım bu 2 yılda bir çözüm bulunmuştur. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Bu Sayfayı Paylaş