Arkadaşlar radyo mevcut kayıtlı istasyonu çalarken sürekli displayde seek pı yazıyor ve susuyor bir süre sonra (3-5sn) tekrar çalmaya başlıyor ve bunu her istasyonda yapıyor. Bu herhangi bir ayarla halledilecek bir problemmi veya bir arızamı anlayamadım, böyle bir problem yaşayan varmı varsa nasıl çözüldü yardımcı olursa çok sevineceğim çünkü sinir ediyor insanı şarkının en güzel yerinde bir bakıyorsun susmuş.
arkadaşlar seek pı yazıp google da tarattım enteresan sorumun cevabını buldum tekrar sizinle paylaşmak istedim. af on konumunda iken radyo otomatik olarak en güçlü frekansı aramaya çalışıyor. Af tuşuna 5 sn. kadar basıp af off konumuna getirmeniz sorununu çözecektir. http://forum.donanimhaber.com/m_23744806/mpage_61/key_/tm.htm Düzenleyen : mr. adam
Sel Tuşuna Basılıp Tutup Seek Ta Menüse Girebilirisiniz O Özelliği Kapatabilirsiniz... .İstersiniz Anlatıldığı Gibi Auto Frekansı da Kapatıp Yapabilrsiniz : Teşekkürler birader yaw uyuz ediyodu adamı valla! bu arada meslektaşmışız seninle nasılda belli oluyor hemen. Düzenleyen : mr. adam
volume tusuna uzunca basınca af ayarı cıkıor. bende de af tusu yok ama volume (yuvarlak) tustan hallettım .zaten o forumdakı gs_mert de bnım(o soruyu soran) =) Düzenleyen : gs_mert