arkadaşlar aracın radyosu açıkken tp seek gibisinden bişiler yazıyor frekans değişiyor.Eskiden böyle birşey eski haline nasıl döndürebiliriz?
resimle göstermek isterdim..ayrıntılı anlatayım..sen teyp in kafa kısmını söktüğünde kalan kısımda iğne deliği kadar nokta var...orayı iğneyle reset atın bu kadar....
Yaptim abi komple kapandı ekran mekran kalmadi napacam. Tekrar açmak için yine mi reset atacam. Ne kadar basılı tutacam. Bir de bu kutup başını çıkarıp 20 sn frene basma olayi varmış onu bilen var mi arkadaşlar...
tp seek özelliği şudur.. dinlediğiniz radyo frekansının kalitesi düşerse yada çekim kaybolursa teyp otomatik olarak aynı yayını farklı bir frekansda aramaya başlar.. yani mantık şu: atıyorum power fm dinliyorsunuz bu radyonun istanbuldaki frekansı 100,0 dır.. ama bursadaki frekansı 99,8 dir.. işte siz istanbuldan izmire giderken şehir değiştirdikçe radyonunda her şehirde frekansı değişir.. teyp de bunu otomatik olarak yakalamaya çalışır.. o yüzden yayın gidince teyp de aynı kanalı farklı frekanslarda arıyor mevzu bu.. menuden tp off yapın düzelir..