Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Radyo açıldıktan bir müddet sonra kapanıyor?

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda mustran tarafından 1 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. mustran

mustran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar,

Hyundai Accent LX 2003 marka aracım var. Orjinal teybi var üzerinde. Radyo açıldıktan bir müddet sonra kapanıyor ve bir dahada açılmıyor. Açıldığında tüm kanalları dinleyebiliyorsunuz bir problem yok ama 2-3 dakika içinde kapanıyor ve açılmıyor.
    Bu konuda bigisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, sorun ne olabilir acaba?

İyi günler.

2. Misafir

Misafir Guest

Açılmıyor derkan daha sonra açılıyor'mu yada ne kadar zaman sonra açılıyor

3. mustran

mustran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araba durdurulup yeniden çalıştırıldığında açılıyor ancak. Bide aracın anteni yok. Daha doğrusu kırıldı.

4. Misafir

Misafir Guest

Bu durumda teypte bir problem olduğunu düşünmüyorum, bazı teypler alarmla birlikte çalışıyor, bu tür bir arıza olabilir, yani bir müddet sonra teybin elektriği kesiliyor, tekrar marşa basıldığında hat kurulup teyp çalışıyor, tanıdığın bir elektrikçide teybi direk bağlatarak test edebilirsin.

5. mustran

mustran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler abicim öle bi deneyim bakayım.
    İyi akşamlar.

6. mustran

mustran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teybi yerinden nasıl çıkartırım. Evde güç kaynağı var, takıp denesem diyorum.

7. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ooo
    arkadaş teypi sökmesi bir dert bn torpido kapağını açıp oradan elimle içeri sokup teyin arka kızağı var oradan kurtarıyom sonrada bir acacak aletlede teypin arasına bastırıp açıyom ama zor iş

8. Misafir

Misafir Guest

Nasıl bir güç kaynağı, 12v olması yetmez, yüksek akım'lı olacak yoksa patlatırsın trafosunu..ayrıca kasasıyla beraber sökmen lazım, sadece teybi çıkarman yetmez, ayrıca senin sökmen gls16v'nin dediği gibi çok zor, özel aparat ister.

9. mustran

mustran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tamamdır babalar, bu işi ustasına bırakacam. tavsiyeler için teşekkürler.

Bu Sayfayı Paylaş