Mrb arkadaslar.sitede aradim ama bulamadim. 1.4 getzimin radyatorune antifriz koymak istiyorum..radyatoru kendim bosaltabilir miyim? Nasil bosaltirim ? Yardimci olursaniz sevinirim.
altta tahliye vanası vardır ama ustalar genelde alt boruyu çıkarıp suyu boşaltırlar. tahliye vanaları zamanla sertleşip sökmeye çalışınca kırılabiliyor.
Merhaba arkadaslar konuyla ilgili bakindim ama goremedim radyotor kapagini actigimda yaglanmis bir su vardi karsimda vanadan suyu tahliye ettim yeniden koydum ama bayagi bir yagliydi su takviye kabinda da var heralde yag neden olabilir fikriniz varmi ??? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal şartlar altında soğutma suyu içerisinde yağ olmaması gerekir. Yakın zamanda araç hararet yaptıysa silindir kapak contasının zarar görmesinden kaynaklı motor yağına su karışmış olabilir ya da daha önceden bu tarz bir sorun nedeniyle araç tamir edilmiş ancak genleşme kabı vs. temizlenmediğinden burada kalan yağ suya tekrar karışmış da olabilir. Aracınızın motor yağ seviyesini takip ederek bir ustaya başvurmanız iyi olacaktır.
Evet arkadaslar yag filitresinin yanindaki Yag sogutu patlamis deyisti sistem temizligi oldu simdi problem gitti... Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Radyatore antifiz koyacagim ama radyatorun icindeki suyu tahliye ettikten sonra genlesme kabinida yerinden cikarip icini temizlesem heralgi bir hava olusma durumu olurmu arkadaslar ayrica antifizi 50℅50 mi koymamiz iyi olur.. General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle karışım filanla uğraşmak istemez iseniz hazır olanlar var onlar fazla fazla iş görür. Kendi kullandım ürün karışım yapmaz isen-45 derece kadar dayanıyor. Sizin araçlar da benim bildiği kadarı ile hava yapmıyor. Direk doldur boşalt işi. Kullanıcı arkadaşlar daha net yazarlar sanırım.
Sadece komle saf antifiz zararli olmazmi yani normal 3litre mesela inceltmek gerekir diye dusunuyorum. General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazı ürünler zaten yoğun kıvamlı ama bazı ürünler homojen işte bu homojen ürünlere hiç bir katkıya gerek yoktur. Zaten ürünü açtığınız an anlarsınız. Burada çok önemli konu kırmızı ve turuncu renk ürünler. İşte bu ürünler biraz sıkıntılı eski model araçlar için hundai araçlarda bildiğim mavi yada yeşil ürünler var. Bizim i20 mavi.
Bak misal bu hazır bir üründür http://www.hepsiburada.com/licoil-3-kg-37-derece-antifiriz-yesil-p-OTLCLATF03
Merhaba bende de aynı sorun olustu fakat 4-5 kere temızlememıze ragmen yedek su deposuna sureklı yag gelıyor. Yag da eksılme yok . Acaba neyle temızlendı sorun ne kadar zamanda çözüldü yardımlarınızı bekliyorum