Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Radyatör Suyunu Değiştirme

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda byhax tarafından 23 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. byhax

byhax Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ahmet camurdas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Arkadaşlar merhaba , benim kaloriferim ılık üflüyor gittigim ustalar değişecek diyor hem masraflı hem uzun iş bende radyatör temizleyici bir kimyasal aldım yarın komple antifriz i dokup bu kimyasalla yikayacam ondan sonra iki veya uç defa normal su ile yıkamak lazım en son yeni antifriz ekleyecegim sorum ise şudur radyatör altındaki tıpa yi sokup boşaltım önceden ana şimdi duydum ki birde motor bloğundan da sokup boşaltmak lazım İmis motor bloğundan nerden boşalır bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum . Birde bunlarda radyatör altindaki tıpa acaba bütün sistemi bosaltiyor mu yoksa.

2. Halil5759

Halil5759 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    747
    Ad Soyad:
    Halil KURŞUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    PSA
    Motor bloğunda böyle bir yerin olacağını sanmıyorum, genelde tapa değilde radyatör alt hortumu söküp bi otuz saniye çalıştırın bütün suyu boşaltacaktır. Tapa sök tak zamanla kaçırabilir. Kalorifer peteği için ise motordan peteğe giren hortumları sökerek kimyasalı direk borudan peteğe doğru basarsanız daha etkili olur.

3. byhax

byhax Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ahmet camurdas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Bilgi için teşekkürler ama ben bütün Soğutma sisteminin hepsini temizlemek istiyorum çünkü yazın büyük radyatör kaciriyordu ve ben silikon sıvısı dokup sızıntıları engellemiş tim kaloriferin peteği de bu yüzden tıkandı diye düşünüyorum

Bu Sayfayı Paylaş