Admire aracım var. başlıktan da anlaşılacağı gibi radyatör deposunun yanuında bulunan küçük bir depo var yağ var içinde. ticari araç bakımı yapan özel bir serviste antifiriz doldurttum. arkadaş bana bunun enjeksiyonlu araçlarda bulunduğunu söyledi ve haliyle anlamadığını öğrenemem gerektiğini söyledi. bilen var mıdır?
4 tane depo var bildiğim.1. araç su deposu,2.cam suyu deposu 3.frenlerin hidrolik deposu 4.hidrolik direksiyonlara ait hidrolik kutusu.
admire aracımda su haznesinin ön tarafında bulunmakta. tam dolu olması / olmaması sıkıntı yapar mı? ne çeşit yağ kullanılır. marka verir misiniz? süper bu forum ya; seviyorum hepinizi.
Genleşme deposunu antifiriz ve su ile doldururken F yi geçmemeli. Araç ısındığında radyatörden fazla sıvı buraya doluyor, eğer sizde çok doldurduysanız dışarı taşar.
tarif ettiginiz yeri tam olarak anlayamadim radyatör su haznesinin yaninda cam suyu için bir kisim var ama sana yardımcı olmak için https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?25154-Hyundai-Kullanım-Klavuzları-Tanıtım-Kılavuzları buradan admirenin kılavunu indir orada bakım kısmında hepsinin ne olduğunu açıkca anlatiyor umarim yardimci olmussumdur