Merhaba arkadaşlar. 12.04.2012 tarihinde elime bugün ulaşan bi radar cezası yemişim.50 km/h ile gitmem gereken yolda 74 km/h ile %30 hız limitini aşmışım ve 343 lira ceza yemişim.O tarihde ben işyerinde olduğumu,dışarıya çıkmadığımı düşünüyorum.Bana sadece evrakı yollamışlar ne resim var nede başka birşey.Acaba itiraz etsem sonuç nasıl çıkar ? Yazısıda çok kötü hangi yolda yediğimi bile okuyamıyorum.
öncelikle geçmiş olsun ceza kağıdının arkasında yazar 15 gün içerisinde sulh ceza mahkemelerine başvuruda bulunabilirsin
Pazartesi günü ilk işim o olacak.Sanırım önce cezayı ödüyormuşuz eğer sonuç lehime çıkarsa devlet parayı geri veriyormuş. doğru mudur?
Hocam aracın plakasını sonradan aldıysan eski araçtaki ceza senin plakayada gelebiliyor bizim burda bi arkadaş weekend almıştık 2004 yılında o zamanlar plakayıda yeni aldı tabi 2012 yılında araca 380TL ceza çıktı ve bağladılar aracı anca cezayı ödedikten sonra çıktı ama sanmam itirazı kabulleneceklerini
Aracın ilk sahibiyim.Plaka benim ama hiç hatırlamıyorum o saatlerde disarida olduğumu :/ boş yere 343 lira ödemek istemiyorum yay alacaktım o parayla ne güzel
Hayır olamaz rumeli diye bir yer yok bursa'da. Benim tahminim yinek yolu falan ama öylede bi yer yok.çözemedim gitti
Not kısmında "kaydı mevcut" yazıyor yani foto varmış ama trafiktedir. Bence trafiğe gidip bir sorun fotoyu görebilirmiyim diye...
Nasil bir yaziysa artik siz dedikten sonra anlayabildim kaydi mevcut yazdigini. Bi gidip goreyim bakayim belki babam surerken yemistir cezayi boylelikle ben odemekten kurtulurum
Sahte plakalı bir araç olabilir, change denilen aynı renk ve model araçların plakasıni kopyalama durumu olabilir Veya unutmuşta olabilirsiniz Geçmiş olsun Samsung Galaxy S3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi