Aman dikkat arkadaslar..bu uygulama dost gibi gorunuyor...ama telefonunuza.,indirince hem acik secik resimler getiriyor hemde teli zombiye ceviriyor..takiliyor klitleniyor..ve telefonun icine yerlesiyor..silinmiyor...anca tefonu root lamaniz lazim o zaman silinebiliyor.. LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim cihaz kendi kendine açılıp kapanmaya başladı, Droid toolsla telefonu rotlamama ramen, işlemler tamam demesi ve tamamen fabrika ayarlarına dönmesi , telefonu açınca hiç bir şey silmiyor, bir kaç gün uraştım sonradan ne oldu bilmiyorum telefon normal kapandı ve bir daha açılmadı. not: ben uygulama indirmedim. Moralim bozuk ya tekrardan 1500-2000 tl verecez yeni bir cihaz alacaz veya Hepsiburada da 50-60 tl telefon alacaz.
Cihazınız brick olmuş, recovery, system, userdata ve dalvik cache silinip tekrardan temiz rom atılarak kurtarılabilir, hiç açılmıyorsa kapkara ekran size bakıyorsa muhtemelen bootloader bozulmuştur, brick olmuş cihazın nasıl kurtarılabileceğine google aramalarıyla ulaşabilirsiniz, windowslu bilgisayarınıza fastboot programını kurup çalıştırıp birkaç dos komutu yazmanız ama öncesinde cihazınızın üreticisinin internet sitesinden orjinal rom u bulmanız indirmeniz gerek fastboot ile kurtaramazsanız odin programı var.
Cihaza wipe data/ seçeneğinden /factory reset seçip ve reboot now yapıyorum işlemler yapıyor fakat telefonu açınca hiç bir şey silinmiyor her şey olduğu gibi duruyordu (telefon hafıza notlarım programlar vs.) defalarca yaptım ama olmuyor. telefon açılıyor daha sonra kendi kendine kapanıp tekrar açılıor bu bir kaç defa olup en sonunda donup kalıyordu, pilini çıkartıp resetliyordum, son pili çıkardımda ertesi gün açmak istedim siyah ekran, daha önce Droid tools ile bağlanıyordum şimdi o da yok . Ben şu an dışarıdayım haftaya eve dönüncem sizin dediklerinizi yapacam. Not : program için link verebilirseniz iyi olur.
Uygulamaları ben appstoredan indiriyorum güvenli diyorlar ama yinede korkuyorum bu virüslerin GooglePlay uygulamalarında daha çok çok olduğu yönünde. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsun , hocam ne kadar akıllı cihaz o kadar baş ağrısı oldu ortam. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ben buna koşana meydan geniş derim, veya sizin paranız çok heralde diyebilirim bakın bakalım aşağıdaki eklediğim resmi görüyormusunuz? Türktelekom bunu yaparsa turkcell yada vodafone ne yapar tahmin edebiliyormusunuz? 4.5G li telefonu alırsınız almasına ama şu şartlarda bence işlevini göremeyecektir tahminimce bu fiyatları görenler 900mhz e devam edecek yada 3G ile yetinecekler birde link koyalım buraya http://www.veteknoloji.net/haber/4-5g-paketleri-ve-fiyatlari-aciklandi-80836.html Öte yandan telefonunuzun mobil şebeke ayarlarında LTE seçeneğini görüyorsanız zaten 4G yi destekliyor manasına gelir 4.5G diye birşeyin varlığı pek inandırıcı değil 2.5G-3.5G nedir ya teknik olarak 3-4-5-6G vardır benim bildiğim buçuklu G olmaz bu buçuklu rakamlar biraz pazarlama ve rekabet işine benziyor.
googleplay de virüslü uygulama olmaz, eğer virüslü olsaydı cihaz üreticileri tarafından yasaklanır ve buradan uygulama yüklendiği taktirde cihazlar garanti kapsamı dışında kalırdı, android e google play den yüklenen uygulamalar hem cihaz üreticileri hem google tarafından tamamen güvenli olarak kabul edilirler. Android zaten google tarafında üretilen modifiye edilmiş bir linux işletim sistemidir yani google kendi bindiği dalı kesmez kesseydi bedava verdiği işletim sisteminden bu kadar para kazanamazdı Virüsler android e genellikle internet tarayıcılarının otomatik açılan pencerelerinden gelen reklam türevi bir kodu yürütmesiyle kendi kendine yüklenmeye başlanan apk dosyalarından bulaşır, bunlarda internet tarayıcısının açığıdır. Aynı güvenlik açığı masaüstü windows PC lerde de vardır
Birde şunu atlamışım, sizin telefonun garantisi bitti mi? garanti devam ediyorsa verin servise uğraşsınlar bu da bir alternatif