İkinci el araç alacak vatandaşlar kilometre ve araç muayene bilgilerini artık PTT mobil uygulamaları üzerinden öğrenebilecek. http://www.memurlar.net/haber/707256/ptt-den-ikinci-el-arac-alacaklara-yeni-kolaylik.html
kolaylık değil daha fazla para kopartmanın yolunu bulmuşlar. Önceden sms sorgulamada km bilgiside geliyordu Onuda yakın zamanda 4 liradan 7 liraya çıkartmışlardı. Şimdi km için ayrıca ptt den sorgu yapınca araç başına 7+5 tl =12 lira gidecek.
Bilgilendirme için teşekkürler. Web sitesi üzerinden posta çeki hesabıma girince öyle bir sorgulama göremedim. Mobil uygulamaya baktım yine klasik ptt kargaşası hesabıma giriş yapmıyor , işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz diyor kapanıyor ardından da başarılı giriş yapmış gibi sms şifresi geliyor Daha bitmedi , sonra tekrar giriş yapmaya çalışınca uyarıyor diyor ki 4 kez şifreni hatalı girerseniz hesabınız bloke olur. Gece gece yine güldürdü beni. Eskiden web satışı yapıyordum , müşteriler istediği için birçok banka ile çalışırdım. Ptt hesabıma ait kartı kaybetmiştim. Elli takla attım ama o kartı tekrar göndermeyi beceremediler. Mail yazdım aradım fax çektim ama nafile. Sonra gönderilmiş dediler ama nereye gittiğini bulamadılar. Velhasıl daha sonra kaybettiğim kartı buldum da kullanmaya başladım Anlaşılan o ki halen pek mesafe kat etmemişler. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldığım hiç bir arabayı sorgulatmadan aldım. Satarkende hiç sıkıntı yapmadım. Milleti önce kıllandırdılar değişen boya km diye. Şimdide bu işten deli para kazanıyorlar, attığın mesajın 7 lira edecek nesi var ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazen lazim oluyor gercekten, km bilgisi onemli çok düşürüyorlar bazıları... Bir passat almistik bir problem yüzünden 3 ay sanayide elektronikcilerde kaldi bu sirada kilometreyle nasil oynuyorlar hoop 200 binden 70 bine servis kaydi yoksa