Arkadaşlar merhaba bugun pttden yapı kredi bankasına para yolladım saat 10 gibi.ıban numarayla yolladı görevli fakat para hala karşı tarafın hesabına geçmemiş birilerine sordum ertesi günü geçer felen dediler böyle bişey olabilirmi acaba.para göndermeyede hiç ücret almadılar.elimde dekont var tahsilat yazıyo ıban numarası yazıyo.
Kredi kartı ödemesi ise ertesi gün hesapta görünür. Ama sadece normal hesap ise isim soy isim tam doğru olması lazım ya değilse havuzda kalıyor para.
Önceden babam memleketten gönderirken ptt ile bende çıkardım gidip alırdım . İşte şunun şunun adına şu ilçenin şu postahanesi diye gönderirdi hiç sıkıntı yaşamadık . Sonradan ikimizde mobil bankacılığa geçtik istediğimiz parayı istediğimiz an kesintisiz alıp gönderebiliyoruz sorun olmuyor ertesi günü felan bulmadı hiç yaptığım işlemler anlık oldu hep :/
Murat kardeşim kredi kartı ise ertesi gün hesapta gözükür. Irban numarası dahi olsa isim soy isim de sıkıntı olduğun da hesapta bekliyor. Onun da çözümü hangi banka ise müşteri temsilcisini aramak ve durumu söylemek yeterli. Bankaların genelde izledikleri yol para açıkta kalsın biz çalıştıralım derdindeler
abi kredi kartımı bilmiyorum şimdi karşı traftaki vatandaş bana verdi ıbanı adını soyadını bende gittim pttye yatırdım.şimdi karşı tarafın kendi bankasınımı araması lazım bu durumda.
Evet arasın bugün şu şubeden Ptt kanalı ile para yatırdım desin yeterli onlar hesap akışından görürler. Ya aslında biraz da Ptt bu işler de biraz yavaş kalıyor.
Bilgilerde bir yanlışlık yoksa geçmesi lazım ama saat kaçta yapıldı işlem? Ertesi gün Valör gönderilmiş olabilir, dekontta Valör yazıyor mu? Ptt nin sistemi bankalar gibi mi bilemiyorum ama yarın öğlene kadar hesapta olmazsa ptt ve yapı krediden sorgulamakta fayda var. Tapatalk
abi çok sağol hallettik.harbiden ptt bu işlerde sıkıntılı yahu.parayı saat 10 da gönderdim aceleydi.para yeni hesaba geçti daha bizim iş yarına kaldı neyse geç olsunda güç olmasın eyvallah abi.
Ne demek kardeşim bir faydamız oldu ise ne mutlu. Aslında mesajını geç gördüm erken görse idim daha çabuk yazardım hayırlısı olsun bende başka işler ile uğraştım için Ptt ile hiç çalışmıyorum ne kargo nede para işi sıkıntı çünkü.
abi forum işte bu yüzden güzel ya kafama ne takılsa neyi beceremesem bilemesem yazıyorum cevabımı alıyorum çok sağolun varolun.ben seni ptt görevlisi sandım abi bu kadar bilgilisin.