Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Pro-Tec Common Rail Yakıt Sistemi Temizleyici Ve Koruyucu

'Teknik Malzemeler , Ürünler' forumunda Ersin tarafından 18 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Pro-Tec Motor Temizleyicisinin Yanında Ayrıca Bu Ürünüde Alıp Kullanmayı Düşünüyorum , Bu Ürününde 30 TL Gibi Bir Fiyatı Var . . Eğer Forumca Toplu Alım Olursa Belki Fiyatı Düşürürüz.

Motor İçi Temizleyicidende Burada Bahsetmiştim ;
    https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?24498-Pro-Tec-Motor-İçi-Temizleyici&p=459668#post459668

Buda Common Rail Yakıt Sistemi Temizleyici ;

Yakıta Katılıyor Ve Yakıtın Geçtiği Tüm Yolları Temizliyor Ve Korumaya Alıyor , Animasyonunu Ekliyorum.

Son düzenleme: 1 Şubat 2015
  2. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    @Ersin dizel motorlar icin sana tavsiyem, eger ekonomik olsun ve faydali olsun diyorsan depoya yanabilir yag eklemendir, full 60l depoya 200ml - 500ml arasi yag yeterli. yanabilir yaglar motorsikletlere veya cimen bicme aletlerine konulan 2 zamanli motor yaglardir. Bu yaglarin amaci yaglamak ve yanmak oldugundan mazot pompasina ve enjektörlere faydali olacaktir. ayrica mazotun yanmasi daha yumusak ve sessiz olacak, motorda bir miktar güc artisi olacak.

Bunu senelerce TDI motorda uygulamis birisi olarak tavsiye ediyorum. Arabami sattigimda 300bin km yi coktan gecmisti, ne pompada nede motorda bir sorun yasamadim.

Alacagin 2 zamanli motor yagi tam sentetik olmasina gerek yok, mineral olsa yeterli. Ben burada 5 litrelik bidon yag icin 10 -12 euro veriyordum. fiyati hesap edersen gayet ekonomik, 1 litreyi 2 - 5 depo arasi kullanabilirsin.

Ayrica uzun yol yapanlarin hicbir katki maddesi koymalari gerek yok bence, motor zaten iyi isindigindan tertemiz oluyor.

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Abi Zaten Euro Dizelde Benim Bildiğim Yağlı Bir Mazot, Ondada Pompayı Vs Yağlasın Diye Yağ Bulunuyor :)
    Aslında Maaliyet Açısından Bakmıyorum Eğerki İşe Yarıyorsa Verilen Paraya Acımam . TDİ Motor Common Rail Değil , Bizim Motorlar Common Rail Yağ Enjektörlerde Sıkıntı Yaratmasın :confused:

4. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    korma hicbirsey olmaz, bu konu alman araba forumlarinda cok bilinen bir sey. almanca biliyorsan linkleri verebilirim kendin okursun. simdiye kadar kimseden kötü bir yazi okumadim. dikkat edecegin hususu alacagin yagin JASO-FC, TC 1,2,3 ve ISO kurallarina uymasi yani basit bir mineral 2 T yag. Bir kutu yag al dene sonra tecrübeni paylas herkes faydalansin.

Ersin ve H.SAHİN bunu beğendi.
  5. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Ersin bey, uygulama yapalım mı?

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Benim Bakım Yaklaşıyor , Bakıma Doğru Hem Motor Temizleyiciyi Alıp Hemde Bu Katkıyı Alacam. Varsa Almak İsteyenler Ona Göre Adama Deriz Şu Kadar Alacaz İndirim Almaya Çalışırız.

7. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Praktikerde İngiliz malı yakıt katkısı mevcut 8 lira birşeydi tavsiye ederim, ne zamandır alıcam bir türlü yolum düşmedi. Ama tam dolu depoya 1 su bardağı kadar yağ ekleme olayını bende birçok kişiden bilhassa vw kullanıcılarından duymuştum.

8. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Bu Yağ Olayını Eski Tip Dizellerde Kullanmıştık Tam Depoya Bir Su Bardağı Yumuşatıyordu Geçişleri ( Servis Minibüsleri ) Yeni Nesil Dizel İçin Eğer Alınan Yakıt Kaliteli İse Kullanmak Gereksiz Düşüncesindeyim Gerçi Arada Bir Katkı Atarım Motora :)

Bu Sayfayı Paylaş