2013 sense otomatik model i20 aracimda prins lpg takılı ,bakımını yılda bir kere mi yoksa belli bir km demi yaptırmalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .
benim araçta brc var sıralı kit, ben ayara gittim, bakıma gerek olmadığını, lpg filtresi olan kitlerde sadece 2 kış arası filtre değişikliği tavsiye ettiler.
Bende Lovato var 15000 de filtre değiştirdim, filtre temizdi, şimdi sadece kontrol ediyorum (30000'de) temizdi değiştirmedim.
Evet ben değiştirdim, arabanın 15000 bakımında ( LPG takan bayi 10000 demişti) . Ama dediğim gibi 15000'de bile filtre temimzi. Size LPG takan usta söylemedi mi LPG bakım aralıklarını, normalde hepsi 10000 km diyorlar.
prins çok hassastır 10.000 km de değiştir önceki aracımda prins vardı çünkü enjektörlerin teki 600 tl enjektörleri tehlikeye atmaya değmez servis önerisi istersen istanbulun en iyi servislerinden birisi tavsiye ederim.
Çok iyi olur istanbulda yaşıyorum zaten , ben aracımı 2.el olarak 2015 temmuz ayında aldim, aracım 2013 model aldığımda 14000 km de idi su an 20000 oldu temmuz ayında yaptırmak istiyorum açıkçası ,
yaptırırsanız enjektörler açısından iyi olur en azında ömürleri uzar çünkü prins kullandığım için parçaları en pahalı ama en kaliteli sistem diyebilirim. şuanki aracımda akl obd2 var onuda yine aynı ustada taktırdım memnunum filtre değişimin yakışı birde çekişi etkiliyor. çünkü temiz olduğu zaman daha hızlı filtre yapıyor verim ve performans düzgün oluyor bu arada aracınız hayırlı olsun
Tesekkur ederim çok Sağolun. Şimdiye kadar bende memnunum yazdığım gibi bakımı temmuz ayında yaptircam sizin tavsiye edeceğiniz usta nerde acaba yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.