Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Polisin Motorcuyu Darp Etmesi (video)

'Sohbet' forumunda EmreFirat tarafından 27 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

1. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaşlar sosyal medyada denk geldim yine bir vukuat .. Şu ülkede birşeyler sahiden yolunda gidecek mi ?
    Düşünürmüsünüz ne olduğunun farkında değilsiniz böyle durumla karşılaşıyorsunuz ve yardım isteyebilceğiniz en üst düzey size şiddet uyguluyor ? Sinir bozucu...
    Ekipmansız , evraksız ve ehliyetsiz motor kullanan sürücü ise ayrı bir dert... Biri yoksa biri olur insanda bu tarz insanlar olduğu sürece de polisin böyle tavrının devam edeceğini düşünüyorum ben al birini vur ötekine . . .

2. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Polis zaten oraya girdiğinde amacı belli girmiş bana göre. Önlerini filan kesme değil direk daldı vurdu. Diğer motor sahipleri arkadaşların da hali ile sinirlendi. Ama sinirlenmeleri onları haklı çıkarmaz. Suçlu ise bedelini ödeyecek. Bu polislerin de kesinlikle açığa alınması gerek. Her işin bir adabı usülü olur. Böyle vatandaşı ensesinden yerde sürükleyemezsin. Öyle yağma yok. Bu olay yazdıklarım ama bazı durumlar vardır ki polisler bir yaptırım uygulaması çok normaldir. Lakin bu olayda durum öyle değil. Orada o araca dahi ceza kesemez. Neden? Araç hareket halinde değil. Bir mekan içinde ve trafik içindede değil. O kişiler trafik cezasına itiraz etse anında iptal olur. Bir suçun olması için şartlarında olması gerek. Trafik içinde yakalamadı. Elinde belge delil varsa ne ala. Ama sanmam ki polisler de olsa. Yoktur. Kamere filan olduğunu da sanmam biri trafik diğer asayiş polisi sanki işe gider bir havaları var.

3. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Katılıyorum abim , herşeyin bir üslubu olur. Durdurursun kardeşim evrak kontrolü yaparsın , kask'tan cezanı kesersin ehliyeti yoksa cezasını yazarsın motoru bağlarsın olur biter. Vira bismillah deyip terörist yakalamış gibi muamele yapmaya hakkı yok bana kalırsa , kaldı ki motor sürenlerde genç taş çatlasın 3 4 bin liralık motosiklet ikinci eli 2 bin civarı olsa motosiklet gruplarında görüyorum genç kardeşlerimizi nasıl almaya çalıştıklarını. Okula gidip yemek yemeyip 5 lirasını köşeye atıp biriktiren mi , evden yol parası alıp okula yürüyerek giden mi hepsini görüyoruz 2 bin lira biriktirip ilk motora sahip olmak için yaptığı şeyleri ama polis gelmiş yerden yere vurmuş... Rahmetli amcama da derdim küçükken şu uniformayı giydin mi beni kucağına alma kötü adam oluyosun derdim çocuktum mekanı cennet olsun.. Ama harbidende üniforma giydimi dokunulmaz sanıyolar kendilerini , işleri zor allah başımızdan hiç birini eksik etmesin ama bu video görevi kötüye kullanmaktan başka birşey değil

4. Furkan58

Furkan58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    622
    Ad Soyad:
    Furkan BAKIREL
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bunların keko olma ihtimali yüksek bindikleri motor sabıkalı tipler de sabıkalı.Polis haklıdır, polisi dinlesek gör ki neler söyler.

fatihsimsek1982, comanchee ve MehmetHan bunu beğendi.
  5. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Güzel yazmışsınız ama haberi dinlememişsiniz...burdan bakınca polisin yaptığı suç değilmi.evet..eğerki haberi dinlemiş olsaydınız öncesinde bir kovalamaca olduğunu duyardınız..bu kovalamacanın neye mal olduğunu da hiç birimiz bilmiyoruz...polisin o tepkisine sebeb ne bilmiyoruz...sanmayın polisleri savunduğumu,geçmişimde hoş şey yaşamadım polislerle..ama yinede doktorlar gibi yani,ne eksiklikleri olsun ne de muhtaç olayım..
    UZ-AY' dan Gönderildi

comanchee, MehmetHan ve zemburak bunu beğendi.
  6. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Polis motordan indirmeye çalıştı gençler inmek istemedi diyor. Polis orda çıkarıp silahını vursa ben demem niye vurdu. Dertsiz tasasiz ufak bir avrupa ülkesinde değilsin ki her sey tatli dille olsun. Haberde zaten diyor polis yolda görüyor motoru benzinlikte de önünü kesiyor. Polis onlarin oraya benzin almaya mı yoksa bir sabıkaları bir terör bağlantıları vs var ve saklanmaya mi çalışıyorlar diye girdiğini bilemez. O yüzden o sert ön kesişi de benim gözümde haktır.
    Size de sadece üniforma giydiginiz için düşman olan birileri olsaydi siz de "kötü" olurdunuz. Bazen forumda öyle mantıksız yorumlar görüyorum ki aklım almıyor. Sanki kendi halinde küçük bir avrupa ülkesiyiz polisin müdahalesini tartışıyoruz. Ben size polisin normal müdahale ettiği bir vakayı hatırlatayım Maçka parkında polis birinden suphelendi ve onu tutuklamak icin uzerine atladilar. Sonrasında da şehit oldular. Polis dur diyorsa duracaksin motordan in diyorsa ineceksin niye vurdun vs hesap sorma kısmını sonraya birakacaksin.

comanchee, Knngks, MehmetHan ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  7. cenker_baba

cenker_baba Guest

apaçi gibi motora binen ben motorcuyum demesin hiç acımam bu tip motosiklet kullananlara.
    tam korumalı elbisesi olsaydı o zaman farklı yorum yapardım

comanchee, Knngks, MehmetHan ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    istasyonda kasksız gordüğü motorcunun üzerine durup dururken hiçbir polis arabasını sürmez. haberde de belirtildiği gibi kovalamaca yaşanmış. ben sizin gibi düşünmüyorum, dur ihtarına uymayana her türlü zor kullanımı müstehaktır.
    Amerika'da olsa polis çoktan vurmuştu ikisini de.

comanchee, MSC, MehmetHan ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  10. Adanus

Adanus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    48
    Ad Soyad:
    Efe
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Haberden anladigima gore bir kovalamacanin ardindan petrol istasyonunda yakalanmislar.O istasyona girme nedenide apacik ortada.Yakit alma yada marketten bise alma bahanesiyle durduk bize dur ihtarinda bulundugunuzu duymadik gormedik diyecekler.Icinde bulundugumuz durum ortada.Heryerde teror var.Bu motorsikletli arkadaslar olasi bir teror eyleminde bulunsalardi bu sefer polis tu kaka edilirdi.Iki adam motorla goz gore gore su teror orgutunu yaptilar polis bunu nasil farketmedi derdik.Bi hap atip kendini supermen sanan insanlara hic birsey anlatamazsiniz.

11. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Polisler görevini yapmış. Kekolarda ehliyet, kask vs yok. Dur ihtarından kaçıyor. Ülke zaten zor zamanlardan geçiyor. Her yerde canlı bombalar patlıyor. Polis her ihtimali dikkate almak zorunda. İn deyince inmezse, ensesinden tutup indirir. Polise mukavemet gösteriyor artist keko.

12. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Birde el kol hateketi yapıyor, belliki tiplerinden apaçi serseri motorcular. Konyada bunlar çok , polis her yerde enselerinde....
    ben plakasız ruhsatsız ehliyetsiz motorla gezdin, çevirmeyede girdim (biliyorum yaptığım iyi birşey değil) ama bişey olmadı ... kaskını tak, efendi gibi git kimse sana bulaşmaz

abdullah3471, MehmetHan ve Sabahattin bunu beğendi.
  13. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    polis ölümcül bir hareket yapmamış, zor kullanarak motordan indirmiş.

bence konuşmaya bile değmez şu görüntü.

14. mismailt

mismailt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    86
    Ad Soyad:
    M. İsmail T.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    polis haklı ama gel gör ki haberi yapan terbiyesizler polisi suçlu göstermeye çalışıyor.Ehliyet yok egzost standart dışı tipler ser ve konuşmalar serseri bir de artsist daha adam gibi dayak yemediklerine şükretsinler.OHAL var polis istese vurur.

15. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    polisten kaçmasalardı sorun yoktu... kaçtıkları için polis agresifleşiyor...

Gerçi yurdum polisi kimine agresif kimine ise kuzu gibidir...
    Duruma göre ...
    Çocuklar güçsüz gariban olduğu için öyle...

Sıkıysa son model araç kullanan hatalı birine bunu yapsınlar... Zor yani... Mesela emniyet şeridi ihlali yapanlara neden ceza yok... neden uygulanmıyor ?

neyse yurdum polisi...

ndipi bunu beğendi.
  16. Sabahattin

Sabahattin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,297
    Ad Soyad:
    Sabahattin
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Hadi ordan polis güç kullanırmış, kullanacak tabi, bende her gün yollardayım, arbayla da geziyorum, 100cup mopedle de geziyorum, bana neden polis hiç bir şey yapmıyor, yüzlerce kez polisin önüne geçmişimdir, neden bana agresifleşmiyor.
    Onlar dua etsinler amerikada olmadıklarına, geçenlerde amerikada araba durmadı ve camı açmadı diye direkt arabanın içine silahlarla ateş ettiler ve şöför mefta.
    Bu haber geçen hafta tv görmüştüm.

17. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Hemen bir polisi ezme polisi karalama çalışmaları ya hu ne oluyor ? zaten gereken yorumlar yapılmış tekrardan aynı şeyleri söylemeye gerek yok. ama her gördüğünüz tv haberinde kamera görüntüsünde polise bak vay hain polis falan moduna girmeyin kul hakkıdır bu. benim de trafikte başıma geldi adam önümü kesti ekip çağırdım. artist artist hareketler ben müteahhidim diyor seni sürüm sürüm süründürürüm diyor bağırıyor çağırıyor ana avrat küfrediyor. el kol yapıyor bu görüntüdeki zibidiler gibi. kameraya çekin bunları diyor. hem önümü kesiyor hem de gelen ekiplere mukavemet ediyor. tabi polis biber gazını basıp arabaya bindirecek onunla mı uğraşacak. görenler de sizin gibi vay polise bak adamı öldürüyor asıyor kesiyor moduna giriyor. polis ne yapıyor ? sadece görevini yapıyor. almanyadaki skandinavyadaki polisler gibi rahat olmayı onlar da ister. ama burası türkiye ve kimden ne pislik çıkacağı belli değil.

adama aracını buraya park etme diyor aldığı tepki ''NE YAPTIĞHH GARDEEŞİM ADAM MI ÖLDÜRDÜGHHH TERÖRÜSS MÜYÜĞĞH BİZ '' (son model lüks arabaya binen görmemişin teki )

bir de sen benim kim olduğumu biliyonmu cular var.

Allah polise yardım etsin.

18. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Abilerim yanlış anlaşılmak istemem bu hassas bir konu sonuçta. Yorumumun sonunda da dediğim gibi al birini vur ötekine , ülke kritik durumda dediğiniz gibi fakat bana kalırsa bu denli davranılması yanlış . Polislerin hepsi aynıdır demiyorum fakat ciddi anlamda %90 kısmına birşey denilmiyor yaşlı olanları bir nebze daha iyi ama hele genç olanlar bence en azından benim denk geldiklerim çok hoşgörülü değillerdi polis yine bizim polisimiz tabi ki fakat gel gelelim motorlu serserileri felan boşveriyorum video'da motosiklet yerine emniyet şeridini kullanan , makas atarak yolda ilerleyen altındaki aracı mercedes yada porsche benzeri bir araç olsa polis yakaladığı gibi yaka paça aşşağı atıp savurabilirmiydi ayrı bir mevzu.

Şu videoda izlediğim kadarıyla bir vatandaş polisi durdurup neden hızlı gittiğini soruyor ve adam gayet nezaketli davranıp yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkında olması bilinciyle üzülerek cevap veriyor. Sizce bizde böyle birşey yapmak mümkün olabilir mi ? Sellektör atıp polisi durdurup neden hızlı gidiyorsunuz nedeniz ne yaparlar ? Hayırdır sen kimsin bilmem ne ıvır zıvır tutturup gücü yeten yetene mantığıyla işliyor bana kalırsa. Şu apaçilerin sonunun gelmediği mevzusu ile apayrı birşey . . :/

19. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Örneklemeler üzerinden konuya bakarsak yanlış sonuca varırız..porsche konusunda haklısın..ama bu video da tuhaf bir şey var..1.polisi durduran bayan porsche kullanıyor olabilir polis kameraya çekildiği için tepkisi sakşn olabilir,ve polis hız sınırını aştığı için bayan da hız sınırını aşabilirmi..yani tencere dibin kara seninki benimkinden kara...bayan polis aracının plakasını alarakta gerekli uyarıyı yapabilirdi,mercilere polise videoyada çekiyor zaten..
    UZ-AY' dan Gönderildi

20. PolisÖzelHarekat

PolisÖzelHarekat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    134
    Ad Soyad:
    Batuhan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    30-HAKKARİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Sivil vatandaş olarak yorumum trafikte çok motorcu görüyorum gerçekten bazen dayağı hak ediyorlar. Bir polis olarak yorumum haber tamamen yanlı ve çarpıtılmış bu olayın bir öncesi mutlaka var belli ki bir kovalamaca yaşanmış bu vatandaşlar petrole kaçmışlar polis arkadaşlarda burda kıstırmışlar peşinde ne kadar koşturdular ki bu kadar sinirlenmiş memurlar

Bu Sayfayı Paylaş