Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

polis yüzünden acaba ne oldu?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Hafizs tarafından 21 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkese günaydın arkadaşlar.sabah evimden çıktım kadıköye doğru geliyorum.
    yan yoldan giderken polis aracı arkamdaydı püff diye mikrofona üfledi yani yol ver.bende asla biri geçsin diye fren yapmam.beklesin 10 metre ilerde yol 2 şeride düşüyor.püfleyince yol vermedim kızdılar tabi.istediği kadar kızsın zaten polisler ağa gibi olmuş.
    7950 sağa çek dedi.ÇEKMEDİM.
    100 metre arkamdan geldi sağa çek dedi yine çekmedim.tam yanıma geçti camı açtım nevar kardeşim dedim.yol vermedim diye işimden edemezsin dedim.neyse dertleri neymiş öğrenelim.
    arabadan indim 4 kişi inci üst baş arabanın egzozuna bile baktılar.
    bişey yok tabi.nerden geliyosun dedi.tur atıyorum dedim.
    hep tersledim bende.ehliyet ruhsat ver dedi verdim.kimliğinide ver dedi verdim.2 elimde arkada.o kıllık yapıyorsa al sana kıllık.
    baktı gbt ye bişey yok.plakayı sordurdu bişey yok.sağlık raporu gördü arabada bu ne için dedi.yazıyor ya orda dedim silah ruhsatı için dedim.
    niçin silah alıyorsun diyor..arabamda üzerimde gezdireyim diye dedim.yani saçma saçma yüzlerce soru sordu.evrakları verdi buyrun dedi.
    şimdi size soracağım şurda

bende arabaya bindim patinaj çektim.1.2 dakika kadar.ama devir 5bin de.tam hareketlendimki bi çatırdı sesi.çat çat sanki plastik bişeyi ezdim yada kırıldı gibi.acaba bişeymi kırdım motorda.yoksa yolda bişeymi vardı tekerin altına girdi.??

yani devir yükselince yada zorlanınca kırılacak bişey varmıki motorda.
    Düzenleyen : kurtalan

2. iboo

iboo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gecmiş olsun abi arabaya tığdırmaya yapmışın baya biyi bide bişi sorcam giderkende dreksiyon sertleşdimi döönüşlerde

3. iboo

iboo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yığdırma

4. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok arabada hiç A normal bişey olmadı sonrasından..aynı.hatta sanki biraz daha atak oldu araba.

5. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    geçmiş olsun.
    bu arkadaslara "bulaşmamak" en iyisi.teşkilatta işini iyi yapanlar da var,saçma yapanlar da..her yerde olduğu gibi.
    bu arada aklınızda olsun,polis sizi,aracınızı,evinizi vs araması için elinde savcılık kağıdı olması lazım.
    bu ister kimlik kontrolü olsun,ister üst-baş araması.
    jandarma için de aynı durum geçerli.
    kolluk kuvvetleri ellerinde savcılık kağıdı olmadan kimlik kontrolü bile yapamaz.!!

6. iboo

iboo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mesela bizim arabada patiyle kalk dreksiyon sertleşiyor nedeni ben aks den diyom bircok kez sıfıra döndüğümden dolayı aks ler zarar görmüş yani abi motora fazla yığdırma yapma içden cok fazla hasar acıyor

7. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    onlarlamı uğraşacaz kardeşim.işini yapsın gitsin.arabamın egzoz pulu bile var.eksiksiz.istediği kadar baksın.adam gibi baksa eyvallah.bagajda teyp var.bu kimin.yani bu soruya direk adama dalman lazım.başkasının olsa arabamda ne işi var.sağlık raporu var ön koltukta silah için yazıyor.kasten soruyor.bunu ne için aldın.yani bişey bekliyoki bişey yapsın.selam yolluyacan birilerine.ozaman kontrol sırasında küfretti diyecek.

8. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    "beni sorgulamak ve aracımı aramak için savcılık kağıdınız var mı" diye sorsaydınız,herkes kendi yoluna devam ederdi.
    vatandaş olarak haklarımızı bilmekte fayda var.

9. iboo

iboo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    onalara polis denmez abiii onalr sırf zevk olsun diye durdurup bakıyolar gecen bizim arkadaşı durdu ehliyet herşey tmmm bagajı actı polis bagajda egsoz,televizyonlu teyp,2 tane kutubas nese başladı sormaya egsoz niye burda dedi abrt egsozu arkadaşta taktırsak ceza bascan dedi bass niye burda dedi eğlence olsun diye teypniye burda dedi taktırmaya götürüyom dedi nese arabayı felan baktılar gönderdiler

10. Emrah

Emrah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Emrah
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Fiat
    Polisler arabayı bozmuş olmasınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

11. iboo

iboo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok bozamadıı

12. Chef

Chef Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Polislerin arama kararı hemen hemen hepsinde vardır zaten bunun için savcılıkta izin almaya gerek yok diye biliyorum ki bunu yapabilmesi içinde suç teşkil edecek şeyler olması lazım örneğin birini kaçırma gibi böyle birşey yoksa arama yapamazlar zaten. Ama şüphelendikleri taktirde arama yapabilirler burda niye arama yapıyorsunda diyemeyiz zaten.
    Düzenleyen : Chef

13. Misafir

Misafir Guest

Arada Zorlicaksın Arabayı Birşey Olmaz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

14. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adam diyecek birini kaçırıyorsun gibi sandım oyüzden durdurdum.adama mazeret çok.kim bu ülkede kasıtlı bir olumsuzluk yapıyorsa ALLAH onun belasını versin.bukadar diyorum.kim bir taşı dahi ülke bozulsun diye yerinden oynatıyorsada allahından belasını bulsun.başkada ne diyelim.kolluk onda kıllık onda

15. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    polisin kimlik sorma yetkisi vardır.üst arama yetkisi ancak savcılıkta alınan izin belgesiyle olur.bu arada tamam belki polis terslik yapmıştır çok geçmiş olsunama ya acil birşey olsaydı...

16. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ve aynı zamanda şunuda belirtmeliyim tamam her meslekte iyisi kötüsü vardır buna sözüm yok ama polislik stresli zorbir meslek...siz yol vermedim dediniz iyiki amerikada değilsiniz orda çok daha ketumlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

17. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    o zaman "şüpheli şahıs" diye gözaltına alır ve kalan işlemlere karakolda devam ederler.. elbette sonunda serbest kalırsınız ama burnunuzdan getirirler...

18. burda ne olursa olsun polise yol vermek zorundasınız polis sizin keyfinizi beklemez bende polisleri sevmiyorum ama boyle durumlarda yol verilir yaa yavaslanır polis dur dedimi durlur sonra plakaya ceza geldimi polisi suclamamak lazım haa bazı artist polisler var onlar ayrı onlara bende kıl oluyorum.ayrıca demissinizki kimlik soramaz polis kimlik sormıyacakta yoldaki çöp toplayan adammı soracak???

19. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adam cenazeye yetişmiyordu.sırf polistir diye dar bi sokakta kenara çekip buyrun babam geçin diyemem.bizde insanız.adam gibi ilerde yol açılınca sinyalini yakıp efendi efendi yoluna devam edecek.polistir streslidir diye arkamızda gördükmü fren yapıp başbakan geçiyor gibide esas duruş gösteremeyiz...
    acil işinmi var kardeşim yak lambalarını geç.ama sırf ben yavaş gidiyorum diyede onun için ne hızlanırım nede yol veririm.
    böyle bakarlar bişey olmayınca mal gibi yoluna devam ederler.
    benimde 2 kuzenim polis.2 yıl aynı evde kaldık.biz biliriz iyi kötü ayırmayı.ama kıllık yapan artislik yapanda uçsa yol vermem.

20. mpi38

mpi38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadasım aracının motor kaputunu kaldır ve bak alternatör kayışına ve diger kayısları kontrol et aynı sey basıma gelmişti akabinde alternatör kayısımın koptugunu gördüm..

Bu Sayfayı Paylaş