arkadaşlar selamlar, i20 polen filtresini nasıl değiştiririz,bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kitapçığa baktım,bişey anlamadım. Telefon numarası verecek arkadaş varsa özelden msj atabilir...
Merhabalar. Torpidonun altinda polen filtresinin yeri. Torpidonun fotografini bie ceker misiniz tirnaklari nasil ona gore tarif etmeye calisayim Tapatalk Sagolsun
Ön sağ yolcu ayak ucunda,,,,yine sol ayak tarafında kalan,,,,,torpidonun alt kısmında,,,vites konsolunun arkasına denk gelen yerde 10-15 cm boyunda 3 cm gibi eninde gibi dikey duran bir tırnaklı klipsli kapak var,,,,,,, Polen filtresi kapağı,,,,,tırnaklarından kurtarıp çıkarıyorsunuz,,,,,,2 adet üst üste duran filtreleri görüyorsunuz ok işareti ile yönleri belirtilmiş,,,dikkat edin,,,,,alttakini çekip çıkarın,,üstteki biraz aşaği kaydırıp onuda çıkarın,,,,,,yenisi ile değiştirin,,,,,,takarken ok yönlerine dikkat ederek üsttekini takıp yukarı kaldırıp tutar iken,, ikinci (alta kalacak olanı ) yerine kızaklı takar gibi ittirin.Kapağı yerine oturtup takın,,,,,,,Tamamdır.
Polen filitrem benimde les gibi kokuyor servise degistirin dedim bakmamislar bile bide toza alerjim var evde alerjik hasta olanlar var dedim HTC One cihazımdan gönderildi
hasan bey açıklama için teşekkür ederim, bugün eve gidince bir deneyeyim,yapabilirsen resimlerini de çeker paylaşırım. getz de torpido kapağı kenarındaki yerleri sökerek yapıyordum ama İ20 de o olmadı,kapağı açınca 4 tane vida var. emin olamadığım için sökmedim.