Merhaba, araçların iç kısımları ve dış kısımlarındaki plastik aksamların bakımı için önerebileceğiniz bir ürün var mıdır??? Özellikle dış tarafta tampon ve kapı kenarlarındaki plastiklerin beyazlamasını yada beyazlaşmış kısımları tekrardan eski görünümüne kavuşturmaya yarayan ürün??? Teşekkürler.
Plastik koruma sütleri var, kullanıyorum ama çok fark göremedim. Daha önceleri kullandığım silikon bazlı torpido spreyi vardı. O çok etkiliydi. Onu tavsiye ederim. Lastikler dahil heryerde kullanabilirsiniz. Plastik yüzeyin üzerinde ince silikon tabakası oluşturuyor. Bu nedenle toz tutmuyor, Aşınmaları önlüyor.
silikon sprey uygulayabilirsiniz. Würthün spreyi var ben genelde onu kullanıorum.. Kapı fitillrine falan da uygulanabiliyor..
Sharp ın küçük şişede böyle yağ kıvamında şeffaf bir ürünü var. Gögüste,kapı içlerinde,kapı fitillerinde,tamponların siyah kısımlarında falan az miktada uygulanıp üzerinden hafif bir nemli bezle silindiğinde hem toz kapmıyor hem de parlatıyor. Aynı ürünü aracınızı yıkadıktan sonra bol miktarda lastiklere de sürdüğünüzda simsiyah ve parlak bir görünüm veriyor( suya girsenizde geçmiyor ). Ve çatlamaya falan da neden olmuyor. Yıllardır kullanırım...5 TL ve oto süs işi yapan her yerde, oto yıkamacılarda falan var.