Burada işini düzgün yapmayan kim???? sizce???. Merhaba arkadaşlar 01.12.2017 tarihinde 34 plaka getz aldım. 04.12.2017 tarihinde 26 GB .... plakaya cevirdim. Simdi plakadan ceza sorguladigimda trafik cezasi çıkıyor hemde faizli. Eylül 2017 tarihli ceza. F******Ç***** isminr ait. Kimse o kişi oda yıllarca aramaz arkasini nasilsa plaka düştü der üstümden. Simdi bu işin icinden nasil cikicaz..
Hiç birşey yapmanıza gerek yok. Araç o tarihte ona kayıtlı olduğu için borç onun. Elbet bir gün haberi olur. Benim aracimda da aynı durum vardı. Vergi dairesini falan aradım. 2 seneye yakın faiz yedi. Sonra kayboldu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Noter satisi ile vergi daredine gidin borc eski sahibine ait diyin ona gonderirler E8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2018 oldu kurumlar arası sistemleri entegre etmeyi beceremediler daha. bizde tv'de izliyoruz aplikasyondan falan fetöcü avlıyor bunlar
Niye kafana takıyorsunki isterse 10 yıl sonra yüzde 500 faiz binsin seni ne ilgilendirir eski sahibnin TC kimlik numarasına o borç işlenmiştir
Bende araç aldıktan sonra plaka degisikligi istedim sözde 0 almış olduğum. Plakaya ait 187 tl hgs borcu çıktı üstelik son geçişi ben plakayı almadan 6 gün önce yapılmış. Kardeşim adam borç yapmış plakayı iptal ettirmiş. Neden borcunu odetmiyorsunuz ? Nasıl vergi borcu varken satamiyoruz onun gibi olmalı. . Neyse uzun lafın kısası sizden önceki olan borçlar sizi alakadar etmez o anda kime aitse ona gider o borclar