nasıl bir milletimiz var arkadaş. birkaç ay önce muayane yaptırmıştım tüvtürkün plakaya yapıştırılan renkli bandrolü kazmış şerefsiz adamlar. ulan nerden aklınıza geliyor kırk yıl düşünsem plakadaki kağıdı sökmek aklıma gelmez.ne diye sökersin be şerefsiz adam. ne kadar adi bir insanımız var arakadaş..
ben bir keresinde muayenede kalmadığı için takamamışlardı bir ara uğra takarız dediler iki sene öyle gezdim kimse bir şey sormadı
Aynen plakadakinin önemi yok benim bundan önceki arabada yıkamacıda yıkarken çıkmıştı ama sıkıntı yok
sıkıntı olmadığını biliyorum yarısını sökmüş yarısı duruyor kötü bir görüntü olmuş plakadaki kağıdı sökmesindeki amaç ve düşünce nedir acaba?.
cins çok memlekette, yıkamacıda basınçlı suyu görünce diğer yarısı da atar zaten. benim plakaya yapıştırsalar kendim sökerim gereksiz bişey.
bende yarın diğer arabamı muayeneye götürücem onlar yapıştırcak bende 5 dk sonra sökeceğim.ruhsatta yazmıyormu nasıl olsa...
Çocuklar sökmüştür. Bandrolsüz dolaşmakta sıkıntı yok, cezası yok içiniz rahat olsun. sıcak su dökerek kalıntıları temizleyebilirsiniz.
Arkadasım kafana takma bizim insanımızda bu kıskançlık ve çekememezlik olduğu surece basımıza böyle seylerin gelmesi kaçınılmaz onun için sakin ol takma kafana
sağolun arkadaşlar, benim kızdığım böyle basit şeylere tenezül etmeleri kağıdı söküp nayapcak çok merak ettim. çoluk çcuk işi değil özellikle yıl yazan kısmı sökmüş 2014 yazan yeri kopartmış
Bence çocuk işidir, yoksa kim ne yapsın onu. Zaten bir hükmü yok, muayeneden çıkarken takmaya yeltenliklerinde takmamasını söylüyorum onlarda bana verdikleri kağıda yapıştırıyorlar. Çünkü sonradan plakada yıprandıkça kötü görüntü oluşturuyor.
rahatsızlık parayla degılya ben 1 haftada 3 kez takım sıbop kapagı taktım araca her ıkı gunde bır.bır turlu denk gelmedı bana yakalayamdık.en son aldıgım metal sıbop kapagını pense ıle ıyıcene sıktımkı el ıle acması zor.kurtardık derken bu sefer plakadakı muayne amblemım sokulmus arac dıkkat cekıcı olduktan sonra kurcalayan cok olur