arkadaslar arka plakam dun dusmus ve farkina varmadim. Simdi yenisini cikarmak icin nereye gitmem lazim, ne kdr para gider. Yardimci olursaiz sevinirim.
emniyete gideceksin tahmini 18 liraydı zam gelmediyse ama önce durumu hemen gerekli yerlere bildir çünkü plakanı bulan adam kötü niyetli olabilir DİKKAT.....
bende bir era almıştım. dikdörtgen uzun plaka takmışlar. sonra baktım çevremdeki eraların plakası tam ön tarafa göre kare şeklinde ve çok şık duruyor. bende plakamı öyle yaptırmak istiyorum. ne yapmam lazım?
yerinde olsam eskı plakayı ve ruhsat fotokopisini bir trafık muamelecısıne verırım masrafın 60 / 70 tl arasında degısır kendınde yaptırsan aynı paraya gelır hem onların adamları var 1 gunde halledebılıyolar kendınde gıtsen yol parası +yemek + zaman kaybı vs vs aynı hesaba gelır hıc ugrasmana degmez Düzenleyen : Emir-07
Aman diyeyim, ben de öyle yaptım da dikdörtgen plaka takmadan önce yapmanız gerekiyordu. Plaka delikleri kalıyor onları kapatmak da çok zor.
geçen benimki de düşmek üzereydi. ertuğrul plazanın verdiği plakalık laçkalaşmış plaka yerinden düştü düşecek. gittim bir vida attım sorun çözüldü.
trafik takipçisine git 20 tl ye her işini hallediyorlar ben öyle yapıyorum. tercihen yanar ticaret trafiğin karşısında.
bende aracımın plakasını değiştirmek istiyorum. ama yenilemek degil. harfler değişsin hangi harf gelirse gelsin önemi yok bunu yaptırabilirmiyim.
ilk başta karakola gidiyosn plakam düştü die onlar seni yönlendirir tutanak tutacaklar 19 tl zanned,yrum eski plakanıda sök yeni plaka alırken onu vericewksin fazla bi masrafı yok ilk işinmek olsunkarakola git