S.a arkadaslar eski plakalari sokup emniyetten sifir plakayi alip tampona silikonla yapistirdim nasil olmus fikirlerinizi alabilirmiyim.
Guzel olmus elinize saglik fakat siyah cerceveleri de tinerle silerseniz daha hos durur lakin cezasi filan olabilir onuda bilin
Siyah çerçevenin silinmesine ceza yazacak olurlarsa bundan önce puntolardaki kalınlaştırma veya plexi karakterlere ne derler acaba. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Plakalar güzel de eski delikler iyi durmuyor. Aynı delikler benim tamponda da var. Nasıl kapatabiliriz sizce.
Koray yeni plakalar 35 tl eskileri sokuyosun goturuyosun yenisini alacam diyosun kagit veriyolar soforler odasindan 1 kare bir uzun diyosun 20 dk tmm
Koray tabiki cikartabilirsin kagidin uzerine kase basiyolar 1 uzun bi kare 2 si uzun veya 2 si kare diye ama soylemen lazim.
Şöförler cemiyeti bu sefer tutturmuş kalıbı aracların bazılarında görüyorumda traktör plakası var bu kalıp güzel durmuş yazıyı güzel eğim vererek yazdıra bilirsin hafi solda bırakmamışlar türk bayrağı için
Delikleri silikonla kapat donmasini beklearacin boyasindan al boya ben lacivert boya ile deliklere surttum orjinal oldu