Hocam süper olmuş , bende i20 ye düşünmüştüm ama ampullere ulaşmak için bagaj içinden bir yerler sökülecek diyen oldu vaz geçtim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Güzel olmuş bende eranınkini değiştirdim görsel olarak araca bir fark katıyor ben eranınkini dıştan kapakları tornavida ile söküp takmıştım. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahmet abi eğer getzdeki gibiyse çok basit. Getzdede içden operasyonla takılıyor lambalar. Hatta dıştan yapılanlardan daha basit. Bence denemelisin. Beyaz arabaya daha iyi gider.
Sagolun arkadaslar valla 4 tl ye 2 adet beyaz dipsiz ampul aldim kendim bagaj kapaginin icinden 5 dk da degistirdim ampulun biride patlakti gercekten cok fark etti plakalarida yeni almistim tam uyum sagladi
Plaka ustunde iki lamba var.vida bile sökmeden düz uclu tornavidayla 5 dakikada cikartabilirsiniz disaridan. Ayrica 35 tlye 21 ledli ampul aldim biraz pahaliya mal oldu benimki.
Gerçekten güzel görüntü bende Era'ma taktırdım ampullere para bile almadı ustam. Çok hoş durduğu kesin.
Bende 20-25 cm lik beyaz led şerit lamba ile bağaj içine yapmıştım. Bağlantı uçlarını içerdeki kendi soketinden aldım. içerdeki ışık hem arttı hemde güzel bir görüntü oldu...
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...d=otm85d043&categoryId=20024644&SKU=OTM85D043 bu ürün 2013 i 20 de kullanılırmı yada kullanan varmı arkadaşlar plaka iç aydınlatma ve bagaj