bizim araçta pırellı p600 var sanki fazla ses alıyor pırellı p600 kullanan lar ın aydınlatmasını rica ederim aracım 1.4 team
Hocam ya Brigstone B250 olsa ne yapacaktın)) Şanslısın valla. Lastiklerin yapısı nedeni ile yapacak bişey yok. Daha yumuşak hamurlu bi lastik tercih edebilirsin...
valla bende b250 var, 32 hava basıyorum, idare ediyorum ama çok patinaj yapıyor, sanırım sert hamur olduğundan
Michelin, Yokohama veya Hankook seçebilirsin. Ama alacağın lastiğin H sınıfı olmasına dikkat et. Ben Michelin Energy Saver kullanıyorum. Memnunum. Hem aracın süspansiyonuna hemde lastik sesine etkisi var. Tanesini 110 TL'ye almıştım. 100 TL'yede bulursun...
bende de p600 var gerçekten çok ses yapıyor. havasını 30'un altına indirince birmiktar düzeliyor ama o şekilde de uzun süre kullanılmaz. michelin enerji iyi diye duyuyorum Düzenleyen : schumi50
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif Ses sorununu çözmek istiyorsan yumuşak lastik ve H türünde olcak bunada en iyi örnek Michelin dir.
michelin'in yanakları çok incedir.kaldırıma cıkarken bile kesilebilir.türkiye yol şartlarına bence pek uyumlu değil.ama otoyolda kullanacağım,çukura düşmem,kaldırıma da çıkmam diyorsanız,elbette michelin. pirelli p3000 yeni taktırdım.çokta memnunum...
benim aracımda şu an brigstn.lastikler mevcut. eski aracımda michelin energy lastikleri mevcuttu. çok memnundum lastiklerimden. her gün 100 km köy yolunda kullandım en ufak bir yırtılma falanda olmadı. bence en iyisi michelin...... başkasını tanımam........
3 sene b250 leri kullandıktan sonra michelin energy saver aldım.Keşke daha önce değiştirseymişim diyorum.Arada dünyalar kadar fark var.Sessizlik ve konfor konusunda 1 numara,yakıt ekonomisi de cabası.
Zinar Hankook yerine binek araç için Kumho öneririm, Performan lastiğinde ise Kumho yerine Toyo öneririm. Hankook markasını binek araçlar için olanlarının kalitesi çok vasat... Yanlıpta Bridgestone, Lassa gibi marka lastik alırsanız eski lastiklerinizden farkı olmayacaktır...1. önerim Michelin Energy'dir.
arkadaşlar hepsi buradadan baktım bizim b250 110 lira michelin energy saver 130 lira, arada 20 lira fark var, ben lastikleri değiştirmek istesem, elimdeki lastikleri kaça sayarlar daha 1500km bile olmadı, hadi 2000km de
Piyasada lastikler daha uygun fiyatta. Lastikçiyle takas yapacaksanız sormak gerekir çünkü hepsi aynı fiyatı vermeyebilir yada takas yapmazlarda. Sahibinden.comdaki 2.el fiyatlarına bakmanızı öneririm.
bizim era lara uygun en yumşak ve kaliteli lastik "goodyear exellence" tır kumho solus kh15 de yol tutuşu çok iyi yumşak bir lastiktir. yanlız yanaklar arka lastikte bile ön tekerdeki gibi biraz şiş duruyor. benim gözüm p6000 e alışık olunca biraz tuhaf geldi..daha dik yanaklara alışığım