aracım era 2009. yaz lastiği almayı düşünüyorum. Pirelli 185/65/14 için 150 tl fiyat aldım bi yerden ama pirelli konusunda genelde olumsuz yorumlar var. siz ne düşünürsunuz 150 tl ye pirelli mi 175 tl ye lassa greenways mi yada petlas mı 160 tl ye. tşkler
Pirellinin modelini belirtmemişsiniz kendim pirelli cinturato p1 kullanıyorum 5-6 ay önce alındı çok iyi yol tutuşu ve frenajı var tanesini 200 tl den almıştım şayet bu model 150 tl ye bulursanız kaçırmayın hemen alın derim.
Hiç düşünmeden alın kaçırmayın derim zaten adac testlerinde durum ortada 195 ebat sınıfında lider,sessizlik iyi yol tutuş ve yağmurlu havada iyi frenajı var 150 tl ye nasıl buldunuz anlamadım piyasada yok o fiyata kaçırmayın
tşkler öneriniz için. fiyat banada cazip geldi. yaz gelince fiyatlar artacaktır muhtemelen alıpp 3 ay bekletmenin bi mahsuru olmaz
Pirelli ayni ebat kullaiyorum memnunum yazin biraz otuyor ama olsun E8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/185-65-14-yerine-185-60-14.39828/#post-702139 Zaten ben sizin önerinizi dikkate alarak almıştım bu lastikleri tekrardan teşekkür ederim